Τουριστικός Οδηγός ΞΑΝΘΗΣ > Αξιοθέατα  >  Στενά Νέστου
ΔΕΙΤΕΕυχαριστούμε τη Νομαρχία για την ευγενική παραχώρηση κάποιων φωτογραφιών του Νομού
 
Μερικές φορές ο παράδεισος είναι δίπλα σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξεις προς τα κει και να τον απολαύσεις.

Τα τέμπη του Νέστου αποτελούν μια από τις οάσεις αυτές και μάλιστα μόλις 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Η φύση σ' αυτά τα μέρη είναι επιβλητική και σε ξεκουράζει από την πρώτη στιγμή που θα αφήσεις το όποιο μεταφορικό μέσο έχεις επιλέξει για να έρθεις.

Η πρώτη εντύπωση προέρχεται από την απουσία του θορύβου. Λες και κάποια αόρατη ηχομονωτική ασπίδα έχει θωρακίσει τα στενά και ο θόρυβος του σύγχρονου τρόπου ζωής δεν μπορεί να την διαπεράσει.

Η ηρεμία αυτή σε συνδυασμό με την απίστευτη ομορφιά του τοπίου σίγουρα θα σας κάνουν να κερδίσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Το τοπίο είναι κάτι που μόνο φύση θα μπορούσε να δημιουργήσει. Απόκρημνοι βράχοι βυθίζονται απότομα μέσα στα νερά του ποταμού που άλλοτε είναι μικρός και ήσυχος κι άλλοτε φουσκωμένος. Σαν να θύμωσε με κάτι.

Επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις καλύτερα να προχωρήσετε στους υπόλοιπους τομείς αυτού του αφιερώματος και να δείτε ότι έχουμε ετοιμάσει για σας.


 

Κατασκευή & Υποστήριξη


Η πύλη της Ξάνθης