Τουριστικός Οδηγός ΞΑΝΘΗΣ
ΔΕΙΤΕΕυχαριστούμε τη Νομαρχία για την ευγενική παραχώρηση κάποιων φωτογραφιών του Νομού
Εισαγωγικό σημείωμα

Από την γέννηση του portal αυτού, στις αρχές του Σεπτέμβρη του 1999, η προβολή και ανάδειξη της Ξάνθης ήταν πάντα κύριο μέλημά μας. Ένας ολοκληρωμένος ταξιδιωτικός οδηγός που να περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που θα ήθελε να έχει ένας επισκέπτης πριν έρθει στην Ξάνθη ήταν ένα δύσκολο και δαπανηρό εγχείρημα.

Μέσα από τα χρόνια έγιναν διάφορα κομμάτια του οδηγού αυτού σε μορφή αφιερωμάτων. Άβδηρα, Παλιά πόλη, Νέστος, Γιορτές παλιάς πόλης, Καρναβάλια και άλλες εκδηλώσεις ή τοποθεσίες έγιναν κατά καιρούς ξεχωριστά ασύνδετα μεταξύ τους sites με αποτέλεσμα μόνο προσωρινό.

Επιτέλους τον Αύγουστο του 2005 εγκαινιάζουμε επίσημα ένα ολοκληρωμένο οδηγό στην διεύθυνση www.travel.xan.gr που μας παρέχει την δομή για να χτίσουμε πάνω του. Οι πληροφορίες που περιέχει ήδη αρκετές αλλά υπάρχουν και ελλείψεις. Αυτές θα αντιμετωπιστούν με την πάροδο του χρόνου καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούν αξιόπιστες πληροφορίες και να οργανωθούν όπως πρέπει.

Στην προσπάθεια αυτή σας χρειαζόμαστε όλους. Όσοι έχετε υλικό που ταιριάζει στο site που φτιάξαμε και έχετε την πρόθεση να μας το διαθέσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρατηρήσεις και σχόλια είναι και αυτά ευπρόσδεκτα καθώς είναι σίγουρο ότι υπάρχουν και καλύτερες ιδέες από αυτή που υλοποιήσαμε σ’ αυτό το site.

Ελπίζουμε να σας δώσουμε το έναυσμα ώστε να επισκεφθείτε την Ξάνθη και να δείτε από κοντά τις ομορφιές της.

Για τις Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ
Βασίλης Γ. Ταβουλτσίδης
info@dias.edu.gr

 


ΔΕΙΤΕ
Γιορτές Παλιάς Πόλης 2005
Δείτε το πρόγραμμα των γιορτών παλιάς πόλης και ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις, τις εκθέσεις, τις συναυλίες και όλη τη δραστηριότητα που θα δώσει και πάλι ζωή στην όμορφη παλιά πόλη της Ξάνθης.

Αφιέρωμα στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης
Τα στενά σοκάκια, η άψογη αρχιτεκτονική και πολλές ακόμα πληροφορίες μαζί με ένα πλήθος φωτογραφιών και ένα λεπτομερή χάρτη θα σας δώσουν την δυνατότητα να γνωρίσετε την παλιά πόλη της Ξάνθης.

Κατασκευή & Υποστήριξη


Η πύλη της Ξάνθης