Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Τρίτη νίκη για την Skoda Ξάνθη με δράστη την χρυσή αλλαγή Βλάση Καζάκη

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Ο Βλάσσης Καζάκης μπήκε ως αλλαγή στο 46ο λεπτό με σκοπό να ανησυχήσει την άμυνα του Λεβαδειακού περισσότερο από όσο το έπραξε στο πρώτο ημίχρονο ο Ισπανός Τσάνκι, που αντικατέστησε στην αρχική 11άδα τον τραυματία Σταύρο Λαμπριάκο. Και αν οι ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν ήταν μηδαμινές, εκείνος δύο λεπτά πριν από τη λήξη (88') λύτρωσε την διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Αυτή ήταν η Τρίτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αντίθετα την πρώτη ήττα τους γνώρισαν οι Βοιωτοί, που για 88 λεπτά διατηρούσαν μάλλον εύκολα ανέπαφη την εστία τους έχοντας μάλιστατις ευκαιρίες να προηγηθούν.

Η Skoda Ξάνθη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου όχι τόσο στο πρώτο ημίχρονο το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο αλλά στο δεύτερο όταν οι παίκτες της κατάλαβαν πως έπρεπε να κερδίσουν τον αγώνα. Η πίεση που ασκήθηκε στα αντίπαλα καρέ ήταν αφόρητη και στο τέλος δικαιώθηκαν. Σε αυτό οφείλεται και η αλλαγή του τεχνικού της Skoda Ξάνθης του Τσάνκι με τον Καζάκη με τον δεύτερο να χρίζεται και σκόρερ σε ένα παιχνίδι το οποίο φάνταζε εύκολο, η εξέλιξη όμως ήταν διαφορετική.

Το χρυσό γκολ: Ο Λουτσιάνο πήρε την μπάλα από τον Έμερσον και από δεξιά όπως επιτιθόταν η ομάδα του έκανε τη σέντρα και με κεφαλιά ο Καζάκης "νίκησε" τόσο τον Ζαφειρόπουλο όσο και τους αμυντικούς του Λεβαδειακού που είδαν περίλυποι την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Skoda Ξάνθη (Ματζουράκης): Πιζανόφσκι, Τοροσίδης, Σίκοφ (56' Γαρπόζης), Παβιό, Παπαδημητρίου, Αντζας, Εμερσον, Μαχράτζε, Τσικίνιο (70' Κάραμπας), Λουτσιάνο, Τσάνκι (46' Καζάκης).

Λεβαδειακός (Λεμονής): Ζαφειρόπουλος, Καλλιμάνης, Παστός, Δήμου, Μπασαλά (78' Ιορντάτσε), Ζησόπουλος, Κορέα, Χρυσάφης, Μασάρα,Ρούσεφ (78' Παππάς), Μπούσι (60' Αλεξ).

Διαιτητής ήταν ο διεθνής Κύρος Βασάρας που έδειξε κίτρινη κάρτα στους: Λουτσιάνο, Αντζα - Μπούσι, Καλλιμάνη αντίστοιχα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Ματζουράκης: «Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Η ομάδα μου ήταν 'έξω' από το παιχνίδι. Σε εκείνο το σημείο μου ήρθε στο μυαλό το παιχνίδι με τον Άρη πέρσι. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που κάναμε καταφέραμε να γίνουμε πιο απειλητικοί. Η κορυφή είναι δύσκολη και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη στην ομάδα. Συγχαρητήρια στον κ. Λεμονή και εύχομαι ότι καλύτερο στο Λεβαδειακό».

Βασίλης Τοροσίδης: «Δεν αρχίσαμε καλά, ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες εάν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχουμε και την αντίστοιχη απόδοση σε κάθε αγώνα. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους περιμένω την Πέμπτη με τη Μίντλεσμπρο»

*** Πέντε φορές έχει υποδεχτεί η Skoda Ξάνθη τον Λεβαδειακό και έχει καταφέρει να τον κερδίσει και στις πέντε. Τα τέρματα μάλιστα υπέρ των Ξανθιωτών είναι 10-1.

*** Κόπηκαν 3.542 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 29.360 Ευρώ.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620