Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αστυνομία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28.12.2005

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΡΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

Σε συνέχεια του από 27.12.2005 δελτίου τύπου που αφορούσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες-παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία στην Ξάνθη, με δράστη έναν 34χρονο, κάτοικο Ξάνθης, ο οποίος ενώ διασκέδαζε σε κατάστημα " ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ" επιτέθηκε στον 44χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, για προσωπικές διαφορές, με μαχαίρι που έφερε μαζί του, τον τραυμάτισε στο στήθος και την κοιλιακή χώρα την 27-12-2005 και ώρα 12.00΄παρουσιάσθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης και συνελήφθη, ο ανωτέρω δράστης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Για ανωτέρω παθόντα προέκυψε κίνδυνος για την ζωή του διότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Επίσης κατά τη διενέργεια της προανάκρισης προέκυψε ότι παρών στο συμβάν ήταν και ένας 24χρονος, κάτοικος Ξάνθης, ο οποίος παρέλαβε από ανωτέρω δράστη το μαχαίρι, το οποίο στη συνέχεια απέκρυψε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη, και ανευρέθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης κατόπιν έρευνας και κατασχέθηκε.

Δράστες με την κατ΄ αυτών σχηματισθείσα δικογραφία θ΄ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ξάνθης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.-

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Την 27.12.2005 και ώρα 12.00 εγκαινιάστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. κ. Παντελεήμονα, παρουσία του Νομάρχου Ξάνθης, εκπροσώπων τοπικών βουλευτών και φορέων, αντιπροσώπων στρατιωτικών, λιμενικών και πυροσβεστικών αρχών και των Διοικητών όλων των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης το γραφείο διαβατηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης του οποίου ήδη η λειτουργία άρχισε και εξυπηρετεί τους πολίτες του Νομού Ξάνθης στην αποδοχή δικαιολογητικών για την έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων(διαβατηρίων).-

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620