Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Στην Ξάνθη μέχρι την Κυριακή 13/3 το Ευρωπαϊκό κύπελλο ποδοσφαίρου

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Μετά από ενέργειες της Ε.Π.Σ. Ξάνθης, η πόλη μας θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό κύπελλο που κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου το καλοκαίρι στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Στα σχέδια της Ε.Π.Ο. είναι το πρώτο τρόπαιο της Ελλάδας σε μία μεγάλη διοργάνωση, να ταξιδέψει σε όλη την ομογένεια και στο ξεκίνημα του βρέθηκε στην Ξάνθη όπου την Παρασκευή το πρωί στις 10.30΄ σε μια τελετή στην πλατεία Ελευθερίας της Πόλης μας όπου έχει στηθεί ανάλογο σκηνικό θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή άφιξης του, παρουσία του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη.

Να πούμε ότι το κύπελλο έφτασε στην Ξάνθη το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά λόγω των κακών καιρικών (ξαφνική νεροποντή με χαλάζι) ανάγκασε την διοίκηση του κ. Σπυριδόπουλου να αναβάλει για την επομένη την εκδήλωση. Πάντως το τρόπαιο τις νυκτερινές ώρες θα φυλάσσεται σε θυρίδα της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι Ξανθιώτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το βαρύτιμο τρόπαιο, να φωτογραφηθούν με αυτό και να αγοράσουν τα διάφορα αναμνηστικά που θα πωλούνται σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα γι΄ αυτό τον σκοπό και θα μπορούν να παρακολουθούν μέσα από τα μόνιτορ τις καλύτερες στιγμές της πορείας της Εθνικής μας ομάδας στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620