Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Έγινε η αποφοίτηση των 34ων νέων διαιτητών μπάσκετ του ΣΔΚ Θράκης που αποτελεί την καλύτερη σε όλη την χώρα

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη σχολή Διαιτησίας μπάσκετ του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης όπου σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στη Σχολή του 2005 δόθηκαν τα διπλώματα και αναμνηστικά. Η όμορφη και λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κομοτηνής και το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι: του Νομάρχη (Κιαμήλογλου), του Δημάρχου (αντιδήμαρχοι Δαμιανίδης – Μανανάς), ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ (Τσαγκαμίλης) πολλοί γονείς και φίλοι των νέων διαιτητών.

Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Θ. κ. Μιχέλης Δημήτριος στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην δεύτερη αυτή σχολή της θητείας του ως διοίκηση, τον τρόπο επιλογής των υποψηφίων αυτούς που βοήθησαν ώστε οι μαθητές να εμπεδώσουν τον κανονισμό και να κάνουν πράξη μέσα στο γήπεδο όσα διδάχθηκαν αφού δόθηκε περισσότερο βάρος στον αγωνιστικό χώρο. Οι εξετάσεις που έγιναν στις 25-5-2005 ανέδειξαν 34 νέους διαιτητές για την σχολή δε η διοίκηση απέσπασε τα συγχαρητήρια της ΟΔΚΕ η οποία στην επιστολή της την χαρακτήριζε ως την καλύτερη σε όλη την χώρα.

Τελειώνοντας ευχαρίστησε τον Δήμο Κομοτηνής για την παραχώρηση της αίθουσας, την ΟΔΚΕ για την συμπαράσταση, την ΑΕΚ και τον προπονητή Στέφανο Βουτσά, την ΚΕΔ/ΕΚΑΣΑΜΑΘ και φυσικά τους συνεργάτες του Νίκο Βάτσιο, Νίκο Σαλικίδη, Θανάση Σεργκενλίδη, Βαγγέλη Σακελαρίδη και την Μαρία Αργυρού.

Οι 34 καινούργιοι διαιτητές όπου ανάμεσά τους βρίσκονται πρώην καλαθοσφαιριστές και οκτώ γυναίκες είναι: Λαγανάς, Πασαλίδης, Μαγειρούδη, Ντριστέλας, Υφαντίδου, Λεβεντούρης, Λαδάς, Σεβδινίδης, Ντούρας, Τουτζαράκη, Κλώνης, Χρηστίδης, Μπούκος, Οικονομίδης, Μάλαμα, Γρηγοριάδης, Παπαδοπούλου, Γεωργάκας, Καραμάτσιος, Παπαγερίδης, Κράλλη, Θεοχάρης, Λαφαζάνογλου, Χασάμ. Τσολάκης, Γάτσιος, Παπαγεωργίου, Γενιζεγκίνη, Γκουρίδης, Γκέκας και Σκαρλάτος.

Τις απονομές έκαναν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς καθώς τα μέλη του Δ.Σ. και ο πρόεδρος του Συνδέσμου.

Επίσης υπήρχαν τιμητικές βραβεύσεις για τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ, τον αντιδήμαρχο Παύλο Δαμιανίδη ο οποίος προέρχεται από τον Σύνδεσμο Διαιτητών και τον οποίο υποσχέθηκε να τον επαναφέρει ο πρόεδρος ως μη ενεργό μέλος, και τον Στέφανο Βουτσά για την προσφορά του προς τον Σύνδεσμο ενώ μετά το τέλος ακολούθησε μίνι δεξίωση με μπουφέ – καφέ και χυμούς.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

 

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620