Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πέταξαν… έναν χρυσό βαθμό οι άνδρες της ΑΕΠ κόντρα στον Φοίβο

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Την μοναδική τους ευκαιρία έχασαν οι άνδρες της ΑΕ Ποντίων το Σάββατο το βράδυ στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» ώστε να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Φοίβο και να τελειώσουν την υπόθεση παραμονή τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Παρά το ότι ο Φοίβος συγκαταλέγεται στις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας με πλούσια ιστορία στον χώρο του χάντμπωλ και πολλές συμμετοχές στην Α1, εντούτοις η Ξανθιώτικη ομάδα, μετέτρεψε την αναμέτρηση σε ντέρμπι έχοντας όλα εκείνα τα προσόντα που χρειάζεται για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που τόσο επιθυμούσε. Δυστυχώς για άλλη μία φορά έφτασε στην πηγή όμως νερό δεν ήπιε αφού η διαιτησία της το στέρησε. Ήταν 30 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος όταν ο κ. Κόσσου είδε γκολ σε σουτ παίκτη του Φοίβου αφού η μπάλα χτύπησε στην δοκό διαγράφοντας πορεία πάνω στην γραμμή και μπλοκάρισμα από τον Βαρβαρούση. Παρά τις διαμαρτυρίες παικτών και φιλάθλων ο κ. Κόσσου ήταν ανένδοτος, κατακυρώνοντας ένα γκολ που δεν μπήκε ποτέ, που όμως ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουν οι Θεσσαλονικείς μία νίκη – δώρο τόσο από τον διαιτητή όσο και από τους γηπεδούχους.

Και το λέμε αυτό διότι δεν ήταν τόσο τα χαμένα τετ α τετ στο χρονικό διάστημα 42-45 όταν στο 15-17 χάθηκαν πέντε τετ α τετ που θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αλλά και στο 58.33’ όταν δεν γύρισε η μπάλα για να βρεθεί η κατάλληλη προϋπόθεση για σουτ και ενώ ο Φοίβος αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο.

Διακρίθηκαν από τους γηπεδούχους οι Βαρβαρούσης, Πατσατζής, Τουμπάρης με τον τελευταίο να χάνει μοναδική ευκαιρία να πετύχει ατομικό ρεκόρ. Από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι Λιβαδόπουλος, Παπαδόπουλος και Κανσίζογλου.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 4-3, 7-6, 10-11 ημίχρονο, 15-16, 19-20, 24-25 τελικό.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Κόσσου (Δράμας) – Μερτινιάν (Κομοτηνής). Πλην της φάσης στο φινάλε θα μπορούσαμε να πούμε ότι για πρώτη φορά η διαιτησία κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Ελπίζουμε αυτός ο βαθμός που χάθηκε τόσο άδοξα να μην στοιχίσει στην Ξανθιώτικη ομάδα που έχει κάνει ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα και βρίσκεται μία στροφή πριν την παραμονή.

ΑΕΠ (Κιναλόπουλος): Βαρβαρούσης, Δετσαρίδης, Σαλαγιάννης, Πατσατζής 3, Αλεξανδρίδης 1, Τουμπάρης 7, Πετρίδης 2, Ιωάννου 3, Μιχαηλίδης, Ταρινίδης, Ρουμελιώτης, Καρυπίδης 4, Καζαντζίδης 3.

ΦΟΙΒΟΣ (Μασλαρινός): Παπαδόπουλος, Λειβαδόπουλος 6, Μπάτζιος 3, Κανζίζογλου 5, Κεχαγιάς, Παράσογλου, Μανές 2, Οικονόμου 2, Ιωάννου 5, Λειμπούδης, Κοσμίδης, Κιλινδρίδης 1, Κων)νούδης 1.

*** Στην φωτογραφία διακρίνονται οι παίκτες και των δύο ομάδων λίγα δευτερόλεπτα μετά την κόρνα της γραμματείας αφού έχουν αστοχήσει οι Ξανθιώτες στο φάουλ που έχουν εκτελέσει σε νεκρό χρόνο.

*** Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκαν οι παμπαίδες της Α.Ε. Ποντίων το Σάββατο το απόγευμα όπου αγωνίστηκαν κόντρα στους γηπεδούχους Κύκλωπες. Το παιχνίδι από την αρχή ήταν τυπική διαδικασία μια και η ανωτερότητα των Ξανθιωτών είναι δεδομένη και απλά πρέπει να γίνουν οι αγώνες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Το τελικό σκορ ήταν 6-27 (4-12 ημίχρονο).

ΑΕΠ (Καρακεχαγιάς): Καϊκης, Ευστρατίου, Ευθυμίου, Τσαντίδης, Φελεκίδης, Τραχανατζής, Τσεσμετζής, Τοπτσίδης 7, Βασιλειάδης 5, Μπρατίδης 7, Σιλέλογλου 3, Σαπλαούρας 4, Καλδαρίδης 1.

*** Λόγω της τελικής φάσης των σχολικών αγώνων αναβλήθηκε το παιχνίδι της Δράμας μια και στον Δία αγωνίζονται μαθητές που συμμετείχαν στο Λύκειο της Θεσ)νίκης.

*** Λόγω της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου διακόπτεται το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ανδρών.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

Ο.ΛΑ. ΔΡΑΜΑΣ

35-18

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΦΟΙΒΟΣ

24-25

ΚΥΚΛΩΠΕΣ

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

27-21

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

14-30

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

( Επί 15 αγώνων)

1

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

28

2

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ *

24

3

ΦΟΙΒΟΣ

23

4

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ *

22

5

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

13

6

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

11

7

ΗΡΑΚΛΗΣ

8

8

ΚΥΚΛΩΠΕΣ

8

9

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

7

10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

3

* Έχουν ένα αγώνα λιγότερο

** Η ΟΛΑΔ έχει ένα μηδενισμό και -1 βαθμό.

ΣΤΙΣ 2/3-04-2005

Ο.ΛΑ. ΔΡΑΜΑΣ

ΚΥΚΛΩΠΕΣ

ΦΟΙΒΟΣ

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620