Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ!!!

-Καθοριστική μπορεί να αποδειχτεί η ήττα από τον Νέστο Χρυσούπολης για την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς ακολουθούν δυο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας με την Προσωτσάνη και την Αναγέννηση

Στο ποδόσφαιρο νικητής δεν είναι ποτέ ο καλύτερος αλλά αυτός που θα μπορέσει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα και στην Διομήδεια το γνωρίσουν πολύ καλά. Μετά τα δυο συνεχόμενα «άτυχα» αποτελέσματα στην Γρατινή και με τον Νέστο στην Γενησέα, η ομάδα του Φόρη Καλτσίδη έχει υποχωρήσει στον βαθμολογικό πίνακα και η συνέχεια θα είναι αρκετά δύσκολη. Συγκεκριμένα τα δύο επόμενα παιχνίδια που θα δώσει ο Απόλλων εκτός έδρας με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος Προσωτσάνη και Αναγέννηση είναι δύσκολα και σαφές ότι δύσκολα θα αποσπάσει κάποιο ή κάποιους βαθμούς. Έτσι αναμένετε να υπάρξει μεγαλύτερος κατήφορος ωστόσο οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους ε αυτό για ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και να κυνηγήσουν την τύχη τους για την συνέχεια καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και οι εκπλήξεις δεν λείπουν ποτέ από την συγκεκριμένη κατηγορία.

Στα αγωνιστικά σήμερα τρίτη επανέρχονται στις προπονήσεις οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη καθώς χθες είχαν ρεπό και αναμένετε για ακόμη μία εβδομάδα να έχει η ομάδα πολλές απουσίες. Στο παιχνίδι της Κυριακής τραυματίστηκε ο Πουτακίδης Λάζαρος όπου υπέστη Γαστροκνημίων και δύσκολα θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα. Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Γιουβανέζα Ιωάννη όπου αποθεραπεύτηκε από το τράβηγμα που είχε υποστεί και του Καραμπατζάκη που εξέτισε τη ποινή του μετά την συμπλήρωση των τεσσάρων κίτρινων καρτών. Το παρόν αναμένετε να δώσει και ο Πουτακίδης Γεώργιος όπου θα ορκιστεί την Παρασκευή στις ένοπλες δυνάμεις μετά την κατάταξη του και θα έχει άδεια λίγων ημερών που συμπίπτουν με την διεξαγωγή του αγώνα με την Προσωτσάνη.

Κατά την σημερινή προπόνηση ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας τόνισε στους παίκτες ότι θα πρέπει να κρατάνε ψηλά το κεφάλι καθώς η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο παρότι υπήρχαν τα δυο άτυχα αποτελέσματα και στην συνέχεια η τύχη θα χαμογελάσει και σε αυτούς διότι πάντοτε δεν κερδίζει ο τυχερός…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΤΟΥ DVD PLAYER

Κατά την κλήρωση που έγινε στον αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης νικητής και τυχερός του DVD PLAYER αναδείχτηκε ο κ. Χρήστος Σταϊκόπουλος από την Χρυσούπολη.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620