Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

-Τρία λάθη ήταν αρκετά για να πάρουν την φιλική νίκη οι παίκτες του Πανδραμαϊκού

-Ο Απόλλων προηγήθηκε στο σκορ, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, είχε και χαμένο πέναλτι.

-Ωραίο θέαμα πρόσφεραν και οι δυο ομάδες, με τον Απόλλωνα να είναι καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ματς για γερά νεύρα μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στον Μυλοπόταμο Δράμας. Ο Πανδραμαίκός υποδέχτηκε στις αθλητικές του εγκαταστάσεις τον νεοφώτιστο Απόλλων Διιομήδειας. Το παιχνίδι είχε αρκετές συγκινήσεις αφού οι εναλλαγές στο σκορ κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολλοί δυνατά στο αγωνιστικό χώρο και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Φτάνοντας στο 18 λεπτό ο Γιαπουτζής κέρδισε πέναλτι αλλά ο Κων/δης δεν μπόρεσε να το μετατρέψει σε γκολ αφού έστειλε την μπάλα πάνω στον Κύρκο. Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 28 λεπτό ο Κων/δης άνοιξε το σκορ από κεφαλιά που δέχτηκε από τον Γιαπουτζή. Φτάνοντας στο 45 λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το παιχνίδι από απευθείας εκτέλεση φαουλ από τον Κωταίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν και πάλι αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ωστόσο οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ. Ήταν το 50 λεπτό όπου ο Καλαϊτζής δεν συνεννοήθηκε με τον Μακράκη και ο Σαμαράς το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα και πήρε κεφάλι στο σκορ ο Πανδραμαϊκος. Οι Απολλωνιστές όμως δεν είχαν πει την τελευταία του λέξη. Οκτώ λεπτά αργότερα (58 λεπτό), ο Χράλογλου βρήκε ωραία τον Μιχαηλίδη και ο τελευταίος με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κύρκο. Πέντε λεπτά πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα ο Καλαϊτζής έκανε άστοχη έξοδο χωρίς να απειλείται επί της ουσίας η εστία του, ο Ματσός δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτό το λάθος και κρέμασε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα κάνοντας το σκορ 3-2 όπου έμελλε να είναι και το τελικό.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΣΑΜΑΡΑΣ – ΛΑΜΠΑΚΗΣ – ΑΝΤΣΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: ΓΙΑΠΟΥΤΖΗΣ – ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ Γ. - ΜΑΚΡΑΚΗΣ

ΦΑΣΕΙΣ:

5’ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΔΗ Κ., Η ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΚΙΡΚΟΥ.

12’ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΔΗ Κ., Η ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΑΜΑ ΤΩΝ ΔΟΚΩΝ ΤΟΥ ΚΙΡΚΟΥ.

17’ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΛΑΓΙΟ ΑΟΥΤ.

18’ Ο ΓΙΑΠΟΥΤΖΗΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΣΟ, Ο ΡΕΦΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ. ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΚΩΝ/ΔΗΣ Κ. ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ.

28’ (0-1) Ο ΓΙΑΠΟΥΤΖΗΣ ΔΝΕΙ ΠΑΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΝ/ΔΗ Κ., Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΗΡΕΜΟ ΠΛΑΣΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ.

45’ (1-1) Ο ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ, Ο ΚΩΤΑΙΔΗΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΤΥΠΗΜΑ ΦΑΟΥΛ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΙΧΤΥΩΝ.

47’ Ο ΓΙΑΠΟΥΤΖΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΣΟΥΤ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΠΛΑΓΙΟ ΑΟΥΤ.

50’ (2-1) ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΛΑΪΤΖΗ – ΜΑΚΡΑΚΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΗ.

58’ (2-2) ΩΡΑΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΑΛΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥΤ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΙΣΑ.

72’ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ Ο ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ.

85’ (3-2) ΛΑΘΟΣ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΪΤΖΗ Ο ΜΑΤΣΟΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: ΚΥΡΚΟΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΜΑΤΣΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΛΑΜΠΑΚΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ, ΑΛΜΑΝΙΔΗΣ, ΔΕΛΗΚΩΣΤΙΔΗΣ, ΤΟΔΡΗΣ, ΚΩΤΑΙΔΗΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΗΣ, ΑΡΙΤΟΓΛΙΔΗΣ, ΖΑΒΟΥΝΗΣ, ΚΙΑΚΟΣ, ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΟΜΙΤΟΓΛΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ, ΣΠΥΡΙΑΔΗΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΚΑΝΣΙΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΚΡΑΚΗΣ, ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ Γ., ΓΙΟΥΒΑΝΕΖΑΣ, ΜΠΑΜΠΑΝΕΛΟΣ, ΓΙΑΠΟΥΤΖΗΣ, ΚΩΝ/ΔΗΣ Κ., ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ, ΧΡΑΛΟΓΛΟΥ, ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΗΛ., ΚΩΝ/ΔΗΣ ΕΥΣ., ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ, ΤΖΑΦΕΡΙΔΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΓΚΡΕΪΝΤΥ, ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ, ΜΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ, ΣΙΔΕΡΑΣ

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620