Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Βήμα σωτηρίας για τον Ορφέα PUMA η εκτός έδρας νίκη – Στο 21΄διακόπηκε η συνάντηση Δόξας - Γρατινής

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Την νίκη που έψαχνε εκτός έδρας ο Ορφέας PUMA την πέτυχε στο πιο καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος και βρέθηκε σε θέση ισχύος για την παραμονή. Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι η παραμονή των ομάδων του πρώτου ομίλου είχε μετατραπεί σε θρίλερ από την στιγμή που οι 7 τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα κέρδιζαν στην έδρα τους και έχαναν εκτός. Η Κυριακάτικη νίκη όμως της ομάδας του Μάκη Μπογιατζίδη αποκτά μεγάλη σημασία γιατί της δίνει το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Πρόσωπα του αγώνα ο Χατζή Μπουλιέντ και ο Γιώργος Βασιλειάδης που πέτυχαν από δύο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα ενώ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και μετά τις άδικες τιμωρίες βασικών παικτών, οι εφεδρείες αποδεικνύουν το ταλέντο τους και την αποφασιστικότητα για το τελικό αποτέλεσμα.

Τα ψυχικά τους αποθέματα ήταν τόσο μεγάλα που αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ όχι μόνο ισοφάρισαν ισάριθμες φορές αλλά πήραν και διαφορά δύο γκολ ενώ στο 2-1 έχασαν πέναλτι με τον Κυριακούδη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τους: 19΄ Ελμακλής 1-0, 25΄ Χατζή Μπουλιέντ 1-1, 40΄Ιωαννίδης 2-1, 48΄ Χατζή Μπουλιέντ 2-2, 75΄, 80΄ Βασιλειάδης 2-4, 85΄Αρβανιτίδης 3-4.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Παμπορίδη από το Κιλκίς.

ΟΡΦΕΑΣ PUMA (Μπογιατζίδης): Παγωνίδης, Κότζα, Μαλλιαρίδης (46΄ Σερδενές), Παπαδόπουλος, Μετζιδιές, Τονικίδης (46΄ Καραγκιόζης), Βασιλειάδης, Πανταζίδης, Χατζή Μπουλιέντ (70΄Γρηγοριάδης), Κυριακούδης, Ναβροζίδης.

Δεν είχε αίσιο τέλος το ντέρμπι όχι μόνο δύο γειτονικών ομάδων (Ξάνθη – Κομοτηνή) αλλά και των ίδιων ονομάτων αφού στο 21΄ τραυματίσθηκε η β΄ βοηθός διαιτητή κ. Κουνάκη και λόγω μη ύπαρξης αξιολογημένου διαιτητή Εθνικών κατηγοριών ο αγώνας διακόπηκε ενώ τα υπόλοιπα λεπτά θα διεξαχθούν σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή (ΕΠΟ) και υπάρχει περίπτωση να τραβήξει μακριά αν την Τετάρτη η Δόξα κατακτήσει το κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΔΟΞΑ (Μαραντάς Γ.): Κυριαζίδης, Γκαλήπ, Τηλαβερίδης Τ., Μεχμέτ Τανέρ, Δημητριάδης, Κιαμήλ, Γρηγοριάδης, Εφεντόπουλος, Μπαλάνης, Μαραντάς, Χαρούν.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620