Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Θρίαμβος της Σοφίας Καραγιαννίδου

που ανανέωσε την θητεία της στην Α.Ε. Ποντίων για δύο χρόνια

του Φάνη Καραμπιπέρη
  
sports@ixanthi.gr


Σε θρίαμβο της απερχόμενης προέδρου Κας Σοφίας Καραγιαννίδου εξελίχθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Ποντίων Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ την περασμένη Κυριακή.


Κύριο θέμα της Γενικής αυτής συνέλευσης ήταν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και η ψήφιση του οικονομικού και Διοικητικού απολογισμού, ο οποίος ήταν ομόφωνος από τα 30 μέλη που βρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση, στην οποία Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Χ#Νικολάου Ιορδάνης και γραμματέας η Κα Σιτά Παναγιώτα, ενώ όλη η διαδικασία κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα.


Στην σύντομη ομιλία της η πρόεδρος έκανε έναν απολογισμό της 2ετίας που πέρασε, με τις επιτυχίες των διαφόρων τμημάτων ενώ στα πλεονεκτήματα της καλής λειτουργίας του συλλόγου ήταν το οικονομικό αφού βρέθηκαν οι σπόνσορες για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα της διοίκησης. Αναφέρθηκε στον Ξανθιώτη διαιτητή και πρώην τερματοφύλακα της Α.Ε.Π. Ανδρέα Μπέτμαν που είναι στις επιλογές για διεθνής διαιτητής ενώ θετικά σχολίασε και την πρώτη 10ετία της διοίκησης του συλλόγου από την Κα Τατιάνα Χαλκίδου συνεχίζοντας το έργο με μεγαλύτερες επιτυχίες για τις οποίες σχολίασε θετικά η πρώην πρόεδρος στην δική της τοποθέτηση στην συνέχεια. Κλείνοντας έκανε πρόταση για αλλαγή του ονόματος, αλλά βρήκε απροετοίμαστα τα μέλη και έτσι θα δοθεί περισσότερο βάρος στην επόμενη έκτακτη Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα την αλλαγή ονόματος του Συλλόγου.

 

Στα αρνητικά της συνέλευσης η μη παρουσία κάποιου γονέα από το τμήμα των παμπαίδων που αποτελεί το μέλλον του συλλόγου σε επίπεδο αντρικού αφού πολλά από αυτά τα παιδιά στα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα.

Μετά την ψηφοφορία εκλέχθηκαν οι παρακάτω οι οποίοι συνήλθαν σε Σώμα την Τετάρτη (8/6) στα γραφεία του Συλλόγου, ως ακολούθως, χωρίς να αλλάξουν τα πρόσωπα στις τέσσερις κύριες οργανωτικές θέσεις:

 

Πρόεδρος: Σοφία Καραγιαννίδου.
Αντιπρόεδρος: Πατσατζής Αθανάσιος
Γεν. Γραμματέας: Βασιλειάδου Γεωργία
Ταμίας: Χ#Θεοδώρου Αναστασία
Γεν. Αρχηγός-Έφορος Παμπαίδων: Τσεσμετζής Στέλιος
Γενικός έφορος - έφορος Ανδρικού: Παυλίδης Δημοσθένης
Έφορος μίνι: Σιάκκας Ευάγγελος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
1) Κακολύρη Ζωή
2) Τσολάκη Αναστασία


ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Αμοιρίδης Ευθύμιος
Πετρίδης Ιωάννης
Φελεκίδου Μαρία


*** Στις προθέσεις της διοίκησης είναι να χρησιμοποιηθούν και τα δύο αναπληρωματικά μέλη σε όποια πόστα χρειασθεί.


*** Τέλος στις εκλογές της ΕΣΧΑΜΑΘ που θα πραγματοποιηθούν στις 15-6-2005 στην Δράμα (κλειστό Κραχτίδη) η Α.Ε. Ποντίων προτείνει υποψήφιους: Για το Δ.Σ. τον αντιπρόεδρο Θανάση Πατσατζή και για την Εξελεγκτική Επιτροπή τον Γενικό έφορο Παυλίδη Δημοσθένη.

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620