Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Γ΄ ΕΠΣ Ξάνθης: Στην παράταση η Δόξα Μυρωδάτου το 5ο εισιτήριο ανόδου εις βάρος του Κένταυρου

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Η Δόξα Μυρωδάτου ήταν η ομάδα που κέρδισε το 5ο εισιτήριο από την Γ΄ ΕΠΣ και πλέον επιστρέφει σε μία γνώριμη γι΄ αυτήν κατηγορά την Β΄. Ο αγώνας μπαράζ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στον Πετεινό και συγκέντρωσε αρκετούς φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μονομάχοι οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων που αγωνιζόταν. Από τον πρώτο η Δόξα Μυρωδάτου και από τον δεύτερο ο Κένταυρος.

Αγωνιστικά η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι με τον Κένταυρο να έχει την υπεροχή στο πρώτο μέρος οπότε και προηγήθηκε με τον Νταή Ερτζάν στο 38΄και την Δόξα στην επανάληψη η οποία ισοφάρισε στο 60΄ με τον Κουντουρά που εκμεταλλεύθηκε λάθος του τερματοφύλακα.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του κανονικού αγώνα ο οποίος οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση. Εκεί είχαμε κρεσέντο αποβολών το οποίο ξεκίνησε στο 93΄με σύρραξη και τρεις αποβολές σε αναλογία 1-2 με την μεν Δόξα να ολοκληρώνει τον αγώνα με 10 παίκτες ενώ ο Κένταυρος με 7. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο έμπειρος Δημήτρης Τερζίδης στο 110΄ όταν και αυτός εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία των αμυντικών σε εκτέλεση φάουλ.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620