Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Την πίτα τους έκοψαν στην Ορεστιάδα οι διαιτητές μπάσκετ της Θράκης.

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στην Ορεστιάδα η Διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Θράκης έκοψε την βασιλόπιτά της. Στην όμορφη αυτή εκδήλωση που ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη παραβρέθηκε το σύνολο των διαιτητών, εκπρόσωποι ομάδων, ο Αντιδήμαρχος Ορεστιάδας κ. Ραλούσης και ο Ιορδάνης Μπρίγκος ως εκπρόσωπος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Μιχέλης έκανε ένα απολογισμό της χρονιάς μιλώντας για την ανοδική πορεία και την καταξίωση που ακολουθεί ο Σύνδεσμος Καλαθόσφαιρας Θράκης μετά από επτά χρόνια όχι καλής παρουσίας. Αναφέρθηκε επίσης στην αγωνιστική παρουσία των διαιτητών όπου κανένας δεν παραπέμφθηκε στα αρμόδια όργανα για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του, για την συμμετοχή του Σάκη Σεργκενλίδη σε τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος και το Νίκο Σαλικίδη να ανεβαίνει στην Β! Εθνική Κατηγορία. Στα θετικά η παρουσία της Διεθνούς Διαιτητού Μαρίας Αργυρού η οποία κατέλαβε και την θέση της Γεν. Γραμματέα δείχνοντας τους υψηλούς στόχους που θέτει η Διοίκηση του κ. Μιχέλη.

Στην αρχή της εκδήλωσης υπήρχαν τιμητικές βραβεύσεις στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ για την καλή συνεργασία, στον Εβρίτη Κώστα Μπατζιακούδη, ως τον παλιότερο εν ενεργεία διαιτητή, τον Ξανθιώτη Νίκο Σαλικίδη για την άνοδό του στην Β! Εθνική κατηγορία και τον Αντιδήμαρχο Ορεστιάδας κ. Κωνσταντίνο Ραλούση για την παραχώρηση του χώρου στέγασης των γραφείων. Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο νέος διαιτητής Μπαρμπούδης Αλέξανδρος στον οποίο έτυχε το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα Ελβετικό ρολόι. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα παιδιά των διαιτητών στα οποία  μοιράστηκαν δώρα άλλη μία έκπληξη της Διοίκησης του κ. Μιχελή, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δείπνο σε νυχτερινό κέντρο της Ορεστιάδας.

 

 

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620