Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Παρουσιάστηκε σε μια υπέροχη εκδήλωση, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 20.00, στο ξενοδοχείο Le Chalet, το βιβλίο αυτοβιογραφία του «Μεγαλέξανδρου» των Ελληνικών γηπέδων Γιώργου Κούδα, με τίτλο «Της ζωής μου το παιχνίδι».

Η τιμητική αυτή εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και της Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη με στόχο την προβολή των ιδεωδών του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι μέσω ενός ιδανικού εκπροσώπου του.

Στη κατάμεστη αίθουσα από φιλάθλους όλων των ηλικιών, εκπροσώπους όλων των τοπικών αρχών και όλων των παικτών της Skoda, ζωντάνεψαν στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας και αθλητικού ήθους.

Οι κύριοι Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, Κώστας Μπλιάτκας, Νεκτάριος Δαπέργολας, Κούλης Αποστολίδης, Άγγελος Συρίγος αλλά και ο προπονητής της Skoda Ξάνθη κ. Γιάννης Μαντζουράκης ανέπτυξαν ο καθένας από την πλευρά του όλα αυτά τα στοιχεία που διαμόρφωσαν και διατήρησαν το μύθο ενός ποδοσφαιριστή που έχει συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κούδας αφού ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές

εξήρε το έργο της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας αναφερόμενος στα τμήματα υποδομής και γενικά στην οργάνωση της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το μέλλον της ανήκει αφού ήδη βρίσκεται «200 χρόνια μπροστά».

Η όμορφη εκδήλωση τελείωσε με γεύμα που παρέθεσε η Π.Α.Ε. και με τους ομιλητές σαφώς πιο χαλαρούς να θυμούνται όμορφες νοσταλγικές στιγμές από το παρελθόν αλλά και να συζητούν για το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620