Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

-Πολλά τα προβλήματα τραυματισμού και μια σημαντική απουσία του Αλέξη Καραμπατζάκη.

-Γιαπουτζής Θεόδωρος: «έχουμε εμπιστοσύνη στους ε αυτούς μας και στην ομάδα, γι’ αυτό θα κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας ο Απόλλων Διομηδείας θα υποδεχτεί την Κυριακή το απόγευμα (15:00) στο γήπεδο της Γενησέας την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης. Έτσι οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη ετοιμάζονται πυρετωδώς για την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Στον αγωνιστικό τομέα ο προπονητής της ομάδας αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού καθώς και ελλείψεις παικτών. Συγκεκριμένα από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Γιουβανέζας Ιωάννης όπου έπαθε τράβηγμα και είναι σχεδόν σίγουρη η απουσία του. Εκτός αυτών για άλλη μία εβδομάδα εκτός υπηρεσιών είναι ο Κων/δης που έχει ρήξη ωμοπλάτης ενώ ο Νεοφυτίδης Τάσος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του. Από την άλλη θα λείψει ο Καραμπατζάκης Αλέξης όπου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί ενώ μερικοί παίκτες παρουσιάστηκαν την Δευτέρα στις ένοπλες δυνάμεις και δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Έτσι οι παίκτες που είναι στην διάθεση του προπονητή θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο του εαυτό για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Για τον Κυριακάτικο αγώνα μίλησε ο Θεόδωρος Γιαπουτζής και όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο και πάντοτε κυνηγάει ένα θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα ο παίκτης του Απόλλων Διομηδείας τόνισε: «το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και παράλληλα πολύ δύσκολο. Ο Νέστος Χρυσούπολης είναι μία έμπειρη ομάδα και σίγουρα δεν θα έρθει για τουρισμό στην Γενησέα. Εμείς σαν ομάδα σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά ποτέ δεν τους φοβόμαστε παρότι είμαστε νεοφώτιστη στην κατηγορία. Τους βλέπουμε στα μάτια, παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και ότι βγει στο τέλος. Όλοι σας είδατε ότι είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα με δύσκολους αντιπάλους και ένα παιχνίδι που κάναμε την χειρότερη εμφάνιση μας και χάσαμε με το ευρύ σκορ 5-0. Την Κυριακή θα μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα παρότι έχουμε πολλές απουσίες παικτών. Εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα και θα κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε η ομάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες και στον πάγκο που μπορούν να αναπληρώσουν τους τραυματίες – τιμωρημένους και να αποδείξουν παράλληλα ότι έχουν τις δυνατότητες να ανταποκριθούν στις ανάγκες της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας».

ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ DVD PLAYER

Στο μεταξύ όλοι οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία στο ημίχρονο του αγώνα την μεγάλη κλήρωση για το DVD PLAYER που προσφέρει η Διοίκηση του Απόλλων Διομηδείας. Εμείς να επισημάνουμε για άλλη μια φορά ότι η διοίκηση του Απόλλων Διομηδείας προσφέρει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας ένα DVD PLAYER στους φιλάθλους προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την βοήθεια και την συμπαράσταση τους στην ομάδα. Γι’ αυτό όποιοι βρεθείτε στην Γενησέα την Κυριακή, φυλάξτε το απόκομμα του εισιτηρίου σας και περιμένετε στο ημίχρονο την μεγάλη κλήρωση, γιατί η τύχη δεν έχει σύνορα και μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σας. Από εμάς μόνο την ευχή μας «Καλή επιτυχία».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620