Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Ευκαιρία για συμπεράσματα για την ΞΑΝΘΗ ΒF FASHION η οποία κατέκτησε το τουρνουά μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή σε μνήμη «Γιάννη Παπαδριέλη»

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Η ΞΑΝΘΗ ΒF FASHION ήταν η νικήτρια του τουρνουά μπάσκετ που διοργανώθηκε ακόμη μία χρονιά στην γειτονική Κομοτηνή από τον ΔΟΝΑ του Δήμου Κομοτηνής και τον ΓΑΣ σε μνήμη του Δημάρχου της «Γιάννη Παπαδριέλη» ο οποίος από το 1976 διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου.

Ήταν ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη αφού παρουσιάστηκε με πολλά πρόσωπα στα τρία παιχνίδια. Τα συμπεράσματα σε γενικές γραμμές ήταν θετικά για τον νεαρό τεχνικό αφού για άλλη μία φορά διέκρινε την αγωνιστικότητα, την διάθεση, το πάθος και φυσικά την προσπάθεια των καλαθασφαιριστών του.

Αρνητικό σημείο ήταν ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Βόλου όπου δεν κυριάρχησε το καθαρό μυαλό στους παίκτες αλλά και στον προπονητή. Θα μπορούσαμε να πούμε σε γενικές γραμμές πως η αναμέτρηση αυτή ήταν η κακή παρένθεση της ΞΑΝΘΗ ΒF FASHION στο τουρνουά αυτό.

Το Σάββατο και στην ανάπαυλα των δύο αγώνων ο πρόεδρος του ΔΟΝΑ κ. Κούλης Ταξιλδάρης και η χήρα του αείμνηστου Δημάρχου καλωσόρισαν τις αποστολές και αφού τις ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται τους απένειμαν αναμνηστικά για να θυμούνται την παρουσία τους στην Κομοτηνή.

Στους τρεις αγώνες που διεξήχθησαν ο Γιώργος Ζαφειρούδης χρησιμοποίησε και τους 13 παίκτες που είχε στην διάθεσή του με τον Γιάννη Στεφανίδη να μην αγωνίζεται την Παρασκευή κόντρα στα Τρίκαλα, λόγω αποθεραπείας του διαστρέμματος. Το Σάββατο φάνηκε επηρεασμένος ενώ την Κυριακή μαζί με τους Κουτσογιάννη, Σουφλιά και Τσότσο ήταν οι παίκτες που οδήγησαν όχι μόνο στην νίκη αλλά και με διαφορά που χρειαζόταν για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Για την ιστορία να αναφέρουμε τους 13 καλαθοσφαιριστές: Νικολόπουλος, Μίλετιτς, Παππάς, Μασλαρινός, Στεφανίδης, Μουρβάκης, Σουφλιάς, Φιλιούσης, Κουτσογιάννης, Βοϊβατόπουλος, Τσότσος, Φουτσιτζής και Χ#Αντωνίου.

***Οικογενειακώς παρακολούθησαν τα παιχνίδια οι γνωστοί άγνωστοι της Ξανθιώτικης ομάδας Στεφανίδης - Κουτσογιάννης.

*** Μεγάλη ήταν και η εκπροσώπηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΞΑΝΘΗ ΒF κάτι που δείχνει την αλλαγή στις σχέσεις μετά την παραίτηση του Χρήστου Μαγκώτσιου.

*** Μάλιστα σε κατ΄ ιδίαν συζήτηση ένα από τα μέλη του Δ.Σ. για το οποίο εκφράστηκε πολύ θετικά ο πρώην μας είπε ότι η ομάδα πήγε 5 χρόνια πίσω.

*** Για άλλη μία φορά ο Ξανθιώτης Διαιτητής Νίκος Σαλικίδης ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε παιχνίδι της ΞΑΝΘΗ ΒF σκορπώντας τον εκνευρισμό σε παίκτες – προπονητή – διοίκηση – θεατές (όρα Ολυμπιακός Βόλου).

*** Δύο πρόσωπα ήταν απόντες από το τουρνουά. Ο Αλέκος Πατρωνάκης που δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο μεγάλη απουσία και ο Θανάσης Καραγιώργης που όπως λένε οι πληροφορίες σταμάτησε.

*** Στις δύο εβδομάδες που απομένουν για την πρεμιέρα η Ξανθιώτικη ομάδα θα δώσει άλλο ένα φιλικό ή στην Καβάλα ή στην Θεσ)νίκη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΓΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 81-70

ΞΑΝΘΗ ΒF – ΤΡΙΚΑΛΑ 68-57

ΞΑΝΘΗ ΒF – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 73-75

ΓΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 73-64

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ –ΤΡΙΚΑΛΑ παρ. 88-80

ΞΑΝΘΗ ΒF – ΓΑΣ 83-62

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.- ΞΑΝΘΗ ΒF FASHION 5 β. (+19)

2.- Ολυμπιακός Βόλου 5 β. (-9)

3.- ΓΑΣ 5β. (-10)

4.- Τρίκαλα 3β.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620