Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα


Έγινε η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος,

πιθανή αντίπαλος της Skoda Ξάνθης η Βασίλισσα του Βορρά, Βέροια,  που επανήλθε στην Β΄ Εθνική

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών, η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας με το ενδιαφέρον για τις ομάδες της Α΄ Εθνικής από το τέλος Οκτωβρίου, καθώς με το νέο σύστημα μπαίνουν στο αγωνιστικό κομμάτι από την τέταρτη φάση του θεσμού. Στις τρεις πρώτες φάσεις μετέχουν μόνο οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής αρχικά και της Β΄ Εθνικής από την τρίτη φάση για να λύσουν τους λογαριασμούς τους σε μονούς αγώνες και από την τέταρτη φάση θα μπουν και οι μεγάλοι οι οποίοι θα διεκδικήσουν την πρόκριση σε εκτός έδρας μονό παιχνίδι με τις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών που έχουν προκριθεί.

Υποψήφια αντίπαλος για την Skoda Ξάνθη είναι η Βέροια η οποία επανήλθε φέτος στην Β΄ Εθνική, με την προϋπόθεση να περάσει τον νικητή της συνάντησης Θύελλας Πατρών-Ιωνίας Χανιών 2000. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου 2005, στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου, ενώ ο  εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Πατρίκ Κομνηνός, αναφέρθηκε στα δύο νέα στοιχεία του Κυπέλλου Ελλάδας 2005-2006 που είναι οι μονοί αγώνες στις πέντε πρώτες φάσεις και οι κλειδωμένες ημερομηνίες στο σύνολο της διοργάνωσης.

ΑΛΛΑ ΝΕΑ

*** Ο κ. Στέλιος Αποσπόρης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Αυγούστου και ώρα 14:30 (τοπική) στο γήπεδο RLC Bastogne. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Ξανθιώτης παίκτης της Skoda Ξάνθης Βασίλης Τοροσίδης.

*** Από τις προπονήσεις επίσης απουσιάζουν ο Σκοπιανός Βάντσο Σίκωβ και ο Κύπριος Αλέξης Γαρπόζης που έχουν υποχρεώσεις με τα Εθνικά τους συγκροτήματα. Ο πρώτος με την Εθνική Ελπίδων ενώ ο δεύτερος με την ομάδα Ανδρών της Κύπρου για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

*** Ένας Αυστριακός φορ βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης. Το όνομα του δεν έγινε γνωστό, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν αξιόλογο επιθετικό που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Γκράτσερ και αν ικανοποιήσει τον Γιάννη Ματζουράκη τότε θα αποκτηθεί. Ο «Ρουμάνος» επιθυμεί να ενισχυθεί η επιθετική γραμμή  με έναν ακόμα παίκτη, καθώς την εφετινή σεζόν οι υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι περισσότερες ελέω και της συμμετοχής στο UEFA.

*** Ιδιαίτερα ικανοποιητική είναι η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν και στην Skoda Ξάνθη πλέον μιλούν επίσημα για την κάλυψη του περσινού αριθμού που έφτασε στις 3.200. Για την ώρα έχουν πουληθεί περίπου 3.100 κάρτες διαρκείας και οι διοικούντες τρίβουν τα χέρια τους από ευχαρίστηση, καθώς βλέπουν ότι θα δημιουργηθεί νέο ρεκόρ.

*** Σχετικό μάλιστα  είναι και το ευχαριστήριο που εξέδωσε: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους φίλους της ομάδας για την μεγάλη ανταπόκριση στο να γίνουν έμπρακτα μέλη / φίλοι της ομάδας αυτής. Η μέχρι σήμερα ανταπόκριση τους, μας δημιουργεί την βεβαιότητα ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει υπερκαλυφθεί ο περσινός αριθμός», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα, η αποστολή της Ξάνθης επέστρεψε σήμερα από την Κύπρο, όπου έγινε το βασικό μοντάρισμα της ομάδας.

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620