Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Γλυκιά ήττα για την ΑΕΠ το 27-25 από τον Πανσεραϊκό

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Γλυκιά ήττα υπέστη η ανδρική ομάδα της Α.Ε. Ποντίων Ξάνθης το Σάββατο το απόγευμα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με σκορ 27-25, στο ντέρμπι των ομάδων για την 5η προνομιούχο θέση.

Η Ξανθιώτικη ομάδα μπορεί να έχασε αλλά κράτησε την διαφορά της δικιάς της νίκης από τον πρώτο γύρο και έτσι υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι το ερχόμενο Σάββατο στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ κερδίζοντας τους Κύκλωπες ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων η ΑΕ Ποντίων ανανεώνει την συμμετοχή της στην Β! Εθνική για άλλο ένα χρόνο.

Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, όχι άδικα, συγκαταλεγόταν στα κρίσιμα αφού και οι δύο αντίπαλοι είχαν στόχο την 5η θέση που οδηγεί απευθείας στην σωτηρία. Η Ξανθιώτικη ομάδα είχε την ευχέρεια ήττας μέχρι 6 γκολ ενώ οι Σερραίοι έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουν και αν μπορούσαν να έπαιρναν και την διαφορά του πρώτου αγώνα. Μπορεί να έφτασαν την διαφορά στο +7 (20-13) στο 49’ όμως η συνέχεια και ειδικά τα τελευταία 10 λεπτά οι Ξανθιώτες επέστρεψαν στο παιχνίδι και η μείωση του σκορ στα 2 γκολ αποτελούν επιτυχία.

Η Α.Ε. Ποντίων είχε ένα μειονέκτημα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι αφού παρουσιάστηκε χωρίς προπονητή μια και ο Ηλίας Κιναλόπουλος την ίδια ώρα έδινε εξετάσεις στον ΑΣΕΠ ενώ σε αίτημα της Διοίκησης της κας Καραγιαννίδου για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα οι Σερραίοι ήταν ανένδοτοι, κάτι που καταγράφεται στα αρνητικά τους γιατί αυτά μένουν και ειδικά όταν είναι ομάδες της ίδιας περιφέρειας (ΕΣΧΑΜΑΘ). Έτσι χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Αλέξανδρος Καρυπίδης, ενώ στον πάγκο κάθισαν ο αντιπρόεδρος Θανάσης Πατσατζής και ο Γιάννης Πετρίδης, πατέρας του Μάνου.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Καζακίδης, Μπάρας, Καμαράκης, ενώ από την ΑΕΠ θα λέγαμε ότι όλοι περνούν στην πρώτη σειρά των διακριθέντων.

Τα 10λεπτα του αγώνα: 4-4, 8-7, 14-12 ημίχρονο, 20-13, 23-18, 27-25 τελικό.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την πολύ καλή διαιτησία των κ.κ. Βλάχου (Βέροιας) – Κουταλίδη (Δράμας) που στάθηκαν στο ύψος ενός τέτοιου παιχνιδιού, κρίσιμου και για τις δύο ομάδες.

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ (Πορτουλίδης): Λογοθετίδης, Μαρινάκης, Καραμαλάκης, Δεβρελής 1, Κερατίδης 2, Εξηντάρης, Μαργαρίτης, Καμαράκης 4, Δόσης 1, Μανδέλας 1, Καρπουχτσής, Καζακίδης 9, Μπαράς 5, Βαρμάζης 4.

ΑΕΠ: Βαρβαρούσης, Πατσατζής 6, Καρακλάς, Τουμπάρης 3, Πετρίδης 7, Ιωάννου 1, Μιχαηλίδης, Ταρινίδης 5, Ρουμελιώτης, Καρυπίδης 1, Τραχανατζής, Καζαντζίδης 2.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

22-21

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

27-25

Γ.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

Ο.ΛΑ. ΔΡΑΜΑΣ

29-23

ΚΥΚΛΩΠΕΣ

ΦΟΙΒΟΣ

22-29

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

22-26

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

( Επί 17 αγώνων)

1

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

32

2

Γ.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

30

3

ΦΟΙΒΟΣ

27

4

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

22

5

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

13

6

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

13

7

ΗΡΑΚΛΗΣ

12

8

ΚΥΚΛΩΠΕΣ

8

9

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

7

10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

5

* Η ΟΛΑΔ έχει ένα μηδενισμό και -1 βαθμό.

ΣΤΙΣ 16/17-04-2005

Ο.ΛΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

ΦΟΙΒΟΣ

Γ.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΚΥΚΛΩΠΕΣ

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620