Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αστυνομία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23.01.2006

ΛΗΣΤΕΙΑ

Την 22-01-2006 και ώρα 07.15΄ στην Ξάνθη, άνδρας ηλικίας 25 ετών περίπου που φορούσε πλεκτή κουκούλα μαύρου χρώματος στο πρόσωπο, εισήλθε σε περίπτερο από ανασφάλιστη πόρτα και με την απειλή μαχαιριού αφήρεσε το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ σε χαρτονομίσματα καθώς και ογδόντα επτά (87) κάρτες κινητής τηλεφωνίας, διαφόρων εταιριών, αξίας χιλίων διακοσίων ενενήντα πέντε (1.295) ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Δράστης αναζητείται.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤIΣΜΟ

Την 22-01-2006 και ώρα 18.10΄, στο 51,5 χλμ. E.O Καβάλας - Ξάνθης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος, κάτοικος Ξάνθης, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος, κάτοικος Γερμανίας, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν σοβαρά οι οδηγοί των α΄και β΄οχημάτων και ελαφρά ο 30χρονος επιβάτης του β΄Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν Ξάνθης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Την 23-01-2006 και ώρα 00.15΄ στο 15 χιλ. Ε.Ο Ξάνθης – Καβάλας, από άνδρες του Τ.Σ.Φ ΚΟΤΥΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, συνελήφθη αλλοδαπός 38χρονος πολίτης Τουρκίας, κάτοικος ομοίως και τέσσερις (4) αλλοδαποί, πολίτες Ιράκ ετών 26,25,22, και 22αντίστοιχα, κάτοικοι ομοίως, διότι ο πρώτος εκ των συλληφθέντων οδηγός Δ.Χ φοτηγού αυτ-του με επικαθήμενη καρότσα, κατελήφθη να προωθεί στο εσωτερικό της χώρας και συγκεκριμένα κρυμμένους στους άξονες του αμαξώματος του Δ.Χ.Φ αυτοκινήτου, τους β΄, γ΄, δ΄ και ε΄ δράστες, τους οποίους παρέλαβε από άγνωστο σημείο της Ελληνοτουρκικής Μεθορίου, με πρόθεση την περαιτέρω μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ανωτέρω δράστες συνελήφθησαν και αποσταλούν αρμοδίως. Το ΙΧΦ αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη διακίνηση των λαθρομεταναστών κατασχέθηκε.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620