Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Γ΄ΕΠΣ Ξάνθης / 20η αγωνιστική: Μία νίκη μακριά από την άνοδο βρίσκονται ΠΑΕ Κιμμερίων - Κεραυνός Π. Κατραμίου και ΑΠΟΞ SKODA

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Η ΑΠΟΞ SKODA ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κορυφής που έγινε στα Βαφέϊκα αφού εκτός της νίκης με 3-0 επί του Κεραυνού Π. Κατραμίου τον έπιασε στην πρώτη θέση αλλά παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες θέλουν μία νίκη στους εναπομείναντες δύο αγώνες για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Β΄ ΕΠΣ. Στην 3η θέση βρίσκεται η Δόξα Μυρωδάτου που μπορεί να είχε ρεπό αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στον αγώνα μπαράζ μια και ισχύει το ίδιο σενάριο με τους δύο πρωτοπόρους έναντι της Δόξας Σταυρούπολης ενώ ευνοείται στην ισοβαθμία με τον Δημόκριτο Τυμπάνου που πήρε την νίκη στην Μέλισσα χωρίς αντίκρισμα όπως αποδεικνύεται.

Αυτή την φορά η Δήμητρα πήρε την νίκη στο γήπεδο και μάλιστα μέσα στο Π. Όλβιο που την φέρνει στην 7η θέση ενώ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν προσήλθε να αγωνιστεί η ΑΠΟ Κάμπου και μάλιστα και πάλι στην ορεινή περιοχή, στην Σταυρούπολη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ1

ΠΟΛΥΣΙΤΟΣ

ΣΕΛΙΝΟ

3-1

ΜΕΛΙΣΣΑ

ΤΥΜΠΑΝΟ

0-4

Π. ΚΑΤΡΑΜΙΟ

ΑΠΟΞ SKODA

0-3

Π. ΟΛΒΙΟ

ΔΑΦΝΩΝΑΣ

1-2

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΥ

2-0

ΜΥΡΩΔΑΤΟ ΡΕΠΟ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1

ΑΠΟΞ Skoda *

43

2

Π. ΚΑΤΡΑΜΙΟ *

43

3

ΜΥΡΩΔΑΤΟ *

39

4

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ *

35

5

ΤΥΜΠΑΝΟ *

33

6

ΜΕΛΙΣΣΑ *

25

* Έκανε ρεπό

Στο παραπέντε διατήρησε τις ελπίδες της για την άνοδο και την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ η ΠΑΕ Κιμμερίων. Ήταν το 85΄ όταν ο παίκτης – προπονητής Σάκης Καλτσάς ισοφάριζε το γκολ της Μύκης που έχασε την μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει τον αγώνα όταν έχασε πέναλτι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Κιμμερίων. Ότι ισχύει για τους δύο πρωτοπόρους του Α΄ ομίλου το ίδιο πρέπει να επαναληφθεί για την ΠΑΕ Κιμμερίων η οποία μπορεί την ερχόμενη αγωνιστική να σφραγίσει την άνοδο και μαθηματικά.

Στην δεύτερη θέση πέρασε ο Κόσμος Λεύκης που μπορεί να βρέθηκε δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο όμως στο τέλος έκαμψε την αντίσταση του Εθνικού Ολβίου. Νέα ήττα για τον Κένταυρο από τον Αετό Αυξεντίου που μαζί με την Μύκη βρίσκονται ακόμη και στην διεκδίκηση της 2ης θέσης που οδηγεί απευθείας στην Β΄ ΕΠΣ. Αντίθετα το Ορφανό δεν έχει κάνει το καθιερωμένο ρεπό που θα το αφήσει εκτός διεκδίκησης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ2

ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ

ΟΡΦΑΝΟ

1-2

ΠΑΧΝΗ

ΔΙΟΜΗΔΗΣ

0-3

ΜΥΚΗ

ΠΑΕ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ

1-1

ΛΕΥΚΗ

ΟΛΒΙΟ

3-2

ΑΥΞΕΝΤΙΟ

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

3-2

ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑ ΡΕΠΟ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1

ΠΑΕ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ*

39

2

ΛΕΥΚΗ *

35

3

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ *

34

4

ΟΡΦΑΝΟ

34

5

ΜΥΚΗ *

33

6

ΑΥΞΕΝΤΙΟ *

31

7

ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑ*

27

* Έκανε ρεπό

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620