Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: 0-1

ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

-Οι πολλές απουσίες λύγισαν το συγκρότημα του Φόρη Καλτσίδη όπου δεν μπόρεσε να διατηρήσει το αήττητο στην Γενησέα. Η φάση του 61’ με την ανατροπή του Νικολαϊδη έκρινε ουσιαστικά την εξέλιξη του παιχνιδιού

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Απόλλωνα μέσα στην Γενησέα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως κακοποιήσει του ποδοσφαίρου.

Οι δυο ομάδες μπήκαν άσχημα στον αγωνιστικό χώρο κα δεν μπόρεσαν από την αρχή να επιβάλουν το ρυθμό τους. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ήταν πιο δραστήριοι και έβγαιναν στο προσκήνιο απειλώντας την εστία του Μαυρίδη. Σε μία φάση ήταν τυχεροί καθώς η μπάλα δεν τους χάλασε το χατίρι και με τον Καραλίδη άνοιξαν το σκορ όπου έμελλε να είναι και το μοναδικό.

Στην επανάληψη άλλαξαν τα δεδομένα, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του Βεζακιάδη εκ των οποίων σε μία ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Νικολαϊδη αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη. Έτσι το παιχνίδι έφτασε στο τέλος με τον Απόλλωνα να δικαιούται κάτι καλύτερο στο δεύτερο μέρος.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ:

15’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Νικολαίδη, η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι του Βεζακιάδη και πέρασε άουτ.

22’ Σουτ του Νικηφορίδη, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαυρίδη.

26’ Το πλασέ του Λορέντζου βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μαυρίδη και πέρασε άουτ.

33’ Ο Καραλίδης δέχτηκε μία ασίστ από τον Λορέντζο που πέρασε τρεις αμυντικούς του Απόλλωνα και ο πρώτος με ένα ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαυρίδη.

56’ Η κεφαλιά του Νεοφυτίδη μόλις άουτ.

61’ Ο Νεοφυτίδης βγήκε τετ α τετ με τον Βεζιακιάδη όμως αντί να πλασάρει προτιμήσει να δώσει την μπάλα στον επερχόμενο Νικολαϊδη που ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή όμως ο Διαιτητής θεώρησε ότι ο επιθετικός του Απόλλωνα εκβίασε το πέναλτι με αποτέλεσμα να δεχτεί και την κίτρινη κάρτα. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Απόλλωνα.

70’ Ο Γιαπουτζής στην κλασικότερη ευκαιρία του αγώνα βγήκε τετ α τετ με τον Βεζακιάδη όμως έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να την απομακρύνει.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 27’ Καραλίδης, 34’ Λεοντίδης, 40’ Συράκης, 61’ Νικολαϊδης, 70’ Νεοφυτίδης, 84’ Μπανίδης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Μαυρίδης 9, Νεοφυτίδης 8, Μπαμπανέλος 7, Σπυριάδης 7, Μακράκης 8, Χράλογλου 7, Σουπιάδης 7 (54’ Τοπαλίδης 7), Πουτακίδης Λ. 7 (46’ Αναστιασιάδης 7), Γιαπουτζής 7 (70’ Θωμαϊδης 7), Λεοντίδης Ι. 7, Νικολαϊδης 8.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Βεζακιάδης 7, Νικηφορίδης 7, Γκότοβος 7, Παναούλης 7 (87’ Νικολαϊδης 7), Χατζηιωαννίδης 8, Συράκης 7 (78’ Ακουρσιώτης 7), Σγουρίδης 7, Λορέντζος 9, Μπανίδης 7, Καλύβας 7, Καραλίδης 8 (90’ Αλεξίου 6).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χάνου (Θεσσαλονίκης)

ΒΟΗΘΟΙ: Κοτσιαμπάσης - Δεσπούδης (Θεσσαλονίκης)

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620