Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

Η μέρα της ανακοίνωσης των βάσεων και των εισαχθέντων στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. είναι μία μέρα που εναγωνίως περίμεναν χιλιάδες υποψήφιοι για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και που, με τον ερχομό της, προκάλεσε δάκρυα και συναισθήματα χαράς σ’ όσους είδαν τους κόπους, τις θυσίες και τους αγώνες τους να δικαιώνονται, ενώ λύπη και απογοήτευση σε όσους δεν κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις προσπάθειές τους.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια εκφράζω σε όλα τα παιδιά της Περιφέρειάς μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σ’ αυτά τα παιδιά που, μελετώντας σκληρά, αγωνίστηκαν για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, δικαιώθηκαν και κατοχύρωσαν έτσι τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον σε ατομικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο.

Τα συγχαρητήριά μου στους γονείς των παιδιών αυτών, που τα στήριξαν ηθικά και υλικά και συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση των προσπαθειών τους. Τα συγχαρητήριά μου, τέλος, στους καθηγητές τους που με την παροχή και εξασφάλιση των απαιτούμενων γνώσεων και την ορθή καθοδήγηση τα ώθησαν στους δρόμους της γνώσης και της επιτυχίας.

Στα παιδιά εκείνα, που δεν είχαν τη χαρά να είναι μεταξύ των επιτυχόντων και που δεν είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται, εύχομαι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να μην απογοητευτούν, αλλά να μετατρέψουν τη φετινή αποτυχία τους σε όπλο για τη διεκδίκηση και επίτευξη του στόχου τους και για την επιτυχή εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση την επόμενη σχολική χρονιά. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε αγώνα, ανεξάρτητα από την έκβασή του, είναι μία προσωπική επιτυχία και η ζωή, παράλληλα, είναι γεμάτη προκλήσεις, εκπλήξεις και ευκαιρίες για όλους.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους σας στην επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεών σας, καλή επιτυχία στη νέα πορεία που διαγράφεται μπροστά σας και καλή συνέχεια στον αγώνα σας για ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σας, επαγγελματική αποκατάσταση και κοινωνική καταξίωση.

Ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης

Χ. Παπαγεωργίου

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620