Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Παρελθόν από την ΞΑΝΘΗ BF Fashion ο προπονητής Γρηγόρης Σουλιώτης και ο παλιότερος καλαθοσφαιριστής Γιάννης Στεφανίδης

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Μετά από μια 6ετία κοινής πορείας, χώρισαν οι δρόμοι της ΞΑΝΘΗ BF Fashion με τον Γιάννη Στεφανίδη. Ένας από τους παλαιότερους παίκτες ο 24χρονος γκάρντ όπως λίγο πολύ αναμενόταν, δεν τα βρήκε στο οικονομικό στην δεύτερη συνάντηση με την διοίκηση χθες αργά το βράδυ και αποφάσισαν να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Σήμερα μάλιστα είχαμε και το διαζύγιο με τον πετυχημένο προπονητή Γρηγόρη Σουλιώτη μια και υπήρξε διάσταση απόψεων στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ο 35χρονος στην πρώτη παρουσία ως πρώτος προπονητής έδωσε εξετάσεις και τις πέρασε με άριστα αφού η ομάδα πέτυχε από πολύ νωρίς τον στόχο της σωτηρίας.

Επόμενος παίκτης που παίρνει σειρά για να μιλήσει με την διοίκηση είναι ο 22χρονος σέντερ Απόστολος Κουτσογιάννης που οι πληροφορίες θέλουν να μην ενεργοποιείται το +1 από πλευράς διοίκησης κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει κι αυτός ελεύθερος να αναζητήσει την τύχη του.

Από τους υπόλοιπους καλαθοσφαιριστές ο Νίκος Πενταζίδης πρέπει να θεωρείται παίκτης των Τρικάλων (ανέβηκε στην Β΄ Εθνική) μια και μετακομίζει στην Θεσσαλική πόλη μετά από 4χρονη επιτυχημένη παρουσία του στην Ξάνθη, λόγω οικογενειακού προβλήματος. Ο Σάκης Καρύδας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη με πιθανότερη ένταξή του στην ΜΕΝΤ, η οποία φέτος υποβιβάστηκε από την Α1 και σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν αναμένεται να έχει υψηλό μπάτζετ για την νέα χρονιά, χωρίς να αποκλεισθεί κάτι άλλο. Η ομάδα της συμπρωτεύουσας μάλιστα ενδιαφέρεται και για τον Κροάτη Ιβαν Μίμιτσα με τον τελευταίο όμως να δηλώνει κατά την αναχώρησή του στην ιδιαίτερή του πατρίδα ότι αν μείνει στην Α2 και δεν πάει στην Α1 θα αγωνιστεί στην Ξάνθη.

Τέλος μοναδικός σίγουρος από την περσινή 5άδα πρέπει να θεωρείται ο αρχηγός Κώστας Τσότσος που μπορεί η διοίκηση να μην είναι ευχαριστημένη από την συνολική του περσινή παρουσία όμως δεν σκέφτεται να τον αφήσει ελεύθερο.

Βέβαια μπορεί να αποχώρησαν οι Παπανικολάου, Μαρκόπουλος και Φουτσιτζής όμως η διοίκηση σε κάποια χρονική στιγμή θα μιλήσει με τους παραπάνω παίκτες αν προτίθεται να συνεχίσουν την παρουσία τους στην Ξάνθη λόγω και της νέας διαμορφούμενης κατάστασης μετά την αποχώρηση του προπονητή Γρηγόρη Σουλιώτη αφού και οι τρεις ένιωθαν παραγκωνισμένοι.

Τέλος να πούμε ότι η μεταγωνιστική περίοδος οδεύει στην δεύτερή της εβδομάδα όμως με την νέα κατάσταση και τους τρεις μόνο καλαθοσφαιριστές (Τσότσος, Βοϊβατόπουλος, Κουτσογιάννης) να βρίσκονται στις προπονήσεις δύσκολα θα ολοκληρωθεί. Υπάρχει και ο Σάκης Καραγιώργης όμως η περίοδος της εξεταστικής προσφέρεται μόνο για διάβασμα.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620