Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

Δράσεις κατά της αναξιόπιστης και κοινωνικά άδικης πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Ν.Ε.
Μετά από πρωτοβουλία του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Μακεδονίας –Θράκης του ΠΑΣΟΚ συνήλθαν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2005 στην Κομοτηνή στα γραφεία του Κινήματος, οι βουλευτές της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής και οι Συντονιστές των Νομαρχιακών Επιτροπών των πέντε νομών, προκειμένου να συντονίσουν τη δράση τους ενάντια στην αναξιόπιστη και κοινωνικά άδικη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Ν.Δ.

Το επόμενο χρονικό διάστημα το ΠΑΣΟΚ θα καταδείξει με στοιχεία την ανακολουθία λόγων και έργων της κυβέρνησης για κάθε νομό ξεχωριστά.
Παράλληλα, συμμετέχοντας στην Ημέρα κατά της Ακρίβειας που έχει καθοριστεί η 5η Νοεμβρίου, το ΠΑΣΟΚ παρεμβαίνει ενεργά καταγράφοντας την πραγματική διάσταση του προβλήματος, αναδεικνύοντας τις κυβερνητικές ευθύνες, καταθέτοντας τις προτάσεις του για άμεση στήριξη των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων, στηρίζοντας ενεργά τη δημιουργία «Καταναλωτικής Συνείδησης» στην κοινωνία και διευρύνοντας τους διαύλους επικοινωνίας με τα αυτόνομα κινήματα των καταναλωτών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές κ.κ. Απόστολος Φωτιάδης, Γιώργος Ντόλιος, Χρύσα Μανωλιά, Παναγιώτης Σγουρίδης, Γιάννης Τσακλίδης, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου κ.κ. Γιώργος Πετρίδης και Όλγα Τσετινέ, ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Ζαπάρτας, οι συντονιστές των Ν.Ε. και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620