Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

 Κολύμβηση: Νέο Δ.Σ. στην Περιφερειακή Επιτροπή

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Την πρώτη συνεδρίασή της έκανε ενόψει της αγωνιστικής περιόδου, η περιφερειακή επιτροπή κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στο κεντρικό ξενοδοχείο της Κομοτηνής συγκεντρώθηκαν οι εκπρόσωποι των 13ων συλλόγων της περιφέρειας. Από ξανθιώτικης πλευράς παραβρέθηκαν οι:

Κόκκινος Γιώργος (έφορος Κ.Ο. Ξάνθης)

Γκαγκαλίδης Δημήτρης (Α.Ο. Ποσειδώνας)

Γιαννακόπουλος Νίκος (ΓΠΣ Ξάνθης)

Ακολούθησε απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. της περιφερειακής επιτροπής, διορισμός εφορευτικής επιτροπής και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ο βασικός κορμός του νεοεκλεγέντα διοικητικού συμβουλίου της περιφέρειας παρέμεινε ο ίδιος, καθώς παρέμενε ο ίδιος, καθώς παρέμεινε ο κ. Βλάμης ως πρόεδρος και ο κ. Ακριτίδης ως γραμματέας.

Από εκεί και πέρα εκπροσώπηση στο νέο Δ.Σ. θα έχουν τόσο η Αλεξανδρούπολη με την κα. Εμμανουλίδου Χριστίνα όσο και η Δράμα με τον κ. Ζαχαριάδη.

Στην συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος αλλά και «κοινωνικής πολιτικής». Το τελευταίο αφορά την συμμετοχή και την προσέλκυση αθλητών ιδιαίτερα στις αγωνιστικές κατηγορίες.

Να σημειώσουμε τέλος ότι η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της κολυμβητικής ημερίδας ορίων προκρίσεων αγωνιστικών κατηγοριών, ενώ παραβρέθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Τάσος Παπαδόπουλος.

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620