Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: 3-0

ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

-Σε βούρκο αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες και εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου δέχτηκε το πρώτο τέρμα ο Απόλλων

Για άλλη μία εβδομάδα δεν κατάφεραν οι παίκτες του Απόλλωνα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα παρότι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρό σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και παρότι το γήπεδο δεν προσφερόταν για παιχνίδι, οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν τα πάντα ώστε να προσφέρουν καλό θέαμα. Σε αυτό φυσικά βοήθησε και ο διαιτητής του παιχνιδιού που άφηνε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Φάσεις επικίνδυνες δεν δημιουργήθηκαν και το γκολ στο πρώτο μέρος σημειώθηκε από το γλίστρημα του Πουτακίδη και που το εκμεταλλεύτηκε ο Θεοδωρίδης.

Στην επανάληψη η Διομήδεια προσπάθησε να βγει μπροστά όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους και κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα μέχρι την λήξη του παιχνιδιού

ΦΑΣΕΙΣ -ΓΚΟΛ:

4’ Σούτ του Παναγιωτίδη, η μπάλα έξω από τα δοκάρια του Μαυρίδη.

17’ Πολύ καλό σούτ του Γαϊταρτζή, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μαυρίδη.

30’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κρίτσκα, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαυρίδη.

34’ Το σούτ του Λεοντίδη κατέληξε στα χέρια του Σαμουηλίδη.

43’ Ο Θεοδωρίδης εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Πουτακίδη και με σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε αρχικά την μπάλα στο αριστερό δοκάρι η οποία στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

44’ Το σουτ του Γαϊταρτζή πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαυρίδη.

66’ Ο Γαϊταρτζής εκμεταλλεύτηκε την λάθος απόκρουση των αμυντικών και με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0.

73’ Το σουτ του Μιχαηλίδη μπλόκαρε με δυσκολία ο Σαμουηλίδης.

78’ Η σέντρα του Κεϊσίδη βρήκε τον Γαϊταρτζή που στόπαρε την μπάλα και με σούτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το 3-0.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 43’ Θεοδωρίδης, 77’ Νεοφυτίδης

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης Χρ. 7, Θεοδωρίδης 9(62΄ Κεϊσίδης 8), Ματζουράκης 9, Τρούπης 7, Τουρατζίδης 7, Κρίτσκας 8(71’ Καρυπίδης 7), Σαμουηλίδης Σαβ 7., Αλταντζής 7, Γαϊδαρτζής 9, Παναγιωτίδης 7 , Παπαδόπουλος 8(69’ Ζλατιντζής7)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Μαυρίδης 7, Νεοφυτίδης 8, Σπυριάδης 8, Μπαμπανέλος 7 (46΄ Γιαγκάζογλου 7), Μακράκης 9, Πουτακίδης Γ. 8, Νικολαϊδης 7 (70’ Αναστασιάδης 7), Γιουβανέζας 8, Λεοντίδης Ι. 8, Καραμπατζάκης 8, Γιαπουτζής 7 (62’ Μιχαηλίδης 8)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκούπρας Ε. ( Σ.Π.Δ. ΚΙΛΚΙΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: Τσιτσόλκος – Υφαντίδης ( Σ.Π.Δ. ΚΙΛΚΙΣ)

ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ SKODA ΞΑΝΘΗ

Στις κερκίδες του γηπέδου της Αναγέννησης βρέθηκε ο προπονητής της Skoda Ξάνθη, Γιάννης Ματζουράκης μαζί με τον βοηθό του Μαρτσέλο. Ο τεχνικός ηγέτης της Βασίλισσας της Θράκης βρέθηκε στην Αναγέννηση προκειμένου να παρακολουθήσει τον γιο του που αγωνίζεται στον Οδυσσέα και σίγουρα αποχώρησε ικανοποιημένος από το γήπεδο αφού ο γιος του ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του παιχνιδιού.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΗΣΕΑ

Το επόμενο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα του Απόλλωνα είναι την Τετάρτη όπου θα υποδεχτεί τον Βισαλτιακό στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα της Διομήδειας αφού η ομάδα της Νιγρήτας είναι πολύ δυνατή και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πάντως οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη θα κυνηγήσουν την νίκη και για ακόμη μία φορά θα περιμένουν τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης να τους βοηθήσει με την παρουσία τους στο γήπεδο.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620