Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ραντεβού και του χρόνου έδωσαν οι άνδρες με την νίκη τους επί των Κυκλώπων

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισαν την χρονιά οι άνδρες της ΑΕ Ποντίων αφού όχι μόνο κέρδισαν τους Κύκλωπες αλλά κατέλαβαν την 5η προνομιούχο θέση αποφεύγοντας τυχόν περιπέτειες. Το τελικό 36-19 δείχνει ότι οι παίκτες του Ηλία Κιναλόπουλου κατάφεραν να μετατρέψουν το Θρακιώτικο ντέρμπι σε απλή διαδικασία και υλοποίησαν την επιθυμία τους δίνοντας γιορτινή ατμόσφαιρα στην τελευταία αυτή αγωνιστική.

Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα ΟΛΑΔ – Ηρακλή αλλά και με την αγωνία για την έκβαση του αγώνα Θερμαϊκού – Πανσερραϊκού, η Ξανθιώτικη ομάδα ήθελε για την παραμονή της, σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη, τη νίκη. Αυτή τελικά ήρθε με πανηγυρικό τρόπο και έτσι η ΑΕΠ βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε καλύτερες ομάδες του β’ ομίλου της Β! Εθνικής οι οποίες έχουν ιστορία στον χώρο του χάντμπωλ.

Η θέση αυτή της δίνει την δυνατότητα να αποφύγει τυχόν περιπέτειες εξαιτίας επικείμενων αναδιαρθρώσεων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες αγωνιστικές.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Ξανθιώτες μπήκαν δυνατά και ήταν αυτοί που πριν περάσει ένα λεπτό αγώνα είχαν πετύχει το πρώτο γκολ με τον Αλέξανδρο Ταρινίδη και όσες φορές προσπάθησαν να ξεφύγουν στο σκορ (6-3) οι Εβρίτες έβρισκαν τις λύσεις μειώνοντας σε 8-7 στο 18΄. Ένα ξέσπασμα της τάξεως του 8-1 με δύο χαμένα πέναλτι από πλευράς γηπεδούχων έφερε την διαφορά στο 16-8 και κάπου εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ξανθιώτες αποζημίωσαν τους 100 και πλέον φίλους του χάντμπωλ μια και το ένα γκολ ήταν καλύτερο από το άλλο χαρισμένο σ’ αυτούς.

Τα 10λεπτα του αγώνα: 4-2, 10-7, 16-8 ημίχρονο, 21-11, 30-15, 36-19 τελικό.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Κουταλίδη και της κας Στυλιανίδου (Δράμας).

ΑΕΠ (Κιναλόπουλος): Βαρβαρούσης, Πατσατζής 5, Τουμπάρης 4, Πετρίδης 7, Ιωάννου 3, Μιχαηλίδης, Ταρινίδης 3, Καρυπίδης 3, Ιωάννου Τ., Δετσαρίδης 1, Καζαντζίδης 9.

ΚΥΚΛΩΠΕΣ (Ποντισίδης): Μπασδάνης, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος 2, Κατσαρός 1, Αποστολίδης 3, Δεληγιαννίδης 2, Παπαχρήστου 2, Νικόπουλος 3, Κιναλλόπουλος 6.

*** Στο σύνολο οι φίλοι του χάντμπωλ που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ήταν θαμώνες του ΕΧΟ bar γι’ αυτό και ο Ιωάννου Σ. είχε την τιμητική του σε κάθε όμορφη φάση. Μάλιστα στο πρώτο μέρος όταν ο Καρυπίδης έκανε τα δύο πέναλτι αυτοί παρότρυναν τον Σάκη να αναλάβει κάποια εκτέλεση.

*** Πολλά χειροκροτήματα εισέπραξε ο Δημήτρης Δετσαρίδης, όταν 13 λεπτά πριν το τέλος ο Καρυπίδης κέρδισε πέναλτι και ο Ηλίας Κιναλόπουλος έδινε την δυνατότητα στον πρώτο να χρηστή σκόρερ και αυτός έγραφε το 28-14.

*** Δύο φορές επιχείρησε ο Σάκης Ιωάννου να κάνει το «εναέριο», αλλά το κατάφερε με τον Καζαντζίδη τρία λεπτά πριν το τέλος με τον μικρό να ξεσηκώνει τον κόσμο με την χαρισματικότητα στο σκοράρισμα

*** Μετά το τέλος του αγώνα δεν θα μπορούσαν οι αθλητές και οι φίλοι τους να μην γιορτάσουν την μεγάλη επιτυχία στο ΕΧΟ bar. Ο Σάκης Ιωάννου είχε προετοιμάσει την ατμόσφαιρα προσφέροντας στο ξεκίνημα δύο μπουκάλια.

*** Τα γκολ που πετύχαινε ο Νίκος Πατσατζής τα χάριζε στην κερκίδα δείχνοντας την φανέλα που έγραφε «Είναι τρελός ο καραφλός».

*** Δύο ανθοδέσμες προσέφεραν μετά το τέλος οι παίκτες της ΑΕΠ. Η μία προοριζόταν για τον Ηλία Κιναλόπουλο και η άλλη για τον γράφοντα. Μάλιστα συνοδεύτηκε και με μία φανέλα της ΑΕΠ με την υπογραφή όλων.

*** Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αλλαγή ώρας έναρξης του αγώνα ο Πανσεραϊκός δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον Θερμαϊκό.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο.ΛΑ. ΔΡΑΜΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ

30-31

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

10-0

ΦΟΙΒΟΣ

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

32-29

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΚΥΚΛΩΠΕΣ

36-19

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

32-35

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

( ΤΕΛΙΚΗ)

1

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

34

2

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

30

3

ΦΟΙΒΟΣ

29

4

ΔΙΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

24

5

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

15

6

ΗΡΑΚΛΗΣ

14

7

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

12

8

ΚΥΚΛΩΠΕΣ

8

9

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ

7

10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

5

* Η ΟΛΑΔ και ο Πανσεραϊκός έχουν από ένα μηδενισμό και -1 βαθμό.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620