Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Πολύ καλή παρουσία του παιδικού και μίνι πόλο του ΚΟΞ στο αναπτυξιακό τουρνουά της ΚΟΕ

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Η γιορτή της ΚΟΕ πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στα κολυμβητήρια του Αγ. Κοσμά για την υδατοσφαίριση με την διεξαγωγή του αναπτυξιακού τουρνουά για πολίστες γεννημένους το 1988, 1989 και 1990 δηλαδή για έφηβους και παίδες. Μια ιδέα του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Σάντρο Καμπάνια. Οι αγώνες ξεκίνησαν την Τρίτη 3/5 και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 8/5.

Συνολικά πήραν μέρος 20 ομάδες χωρισμένες σε 4 ομίλους ως εξής:
Α’: Βουλιαγμένη, ΚΟΠΙ, Ηράκλειο, Σύρος, Μίλων.
Β’: Πανιώνιος, Παλαιό Φάληρο, Ολυμπιάδα Πετρούπολης, Πανσερραϊκός, ΑΕ Χαϊδαρίου
Γ’: Νηρέας Χαλανδρίου, Χανιά, Χαλκίδα, Ναύπλιο, ΟΦΘ
Δ’: Γλυφάδα, Ιωνικός Νίκαιας, ΚΟΞ, Ρέθυμνο, Λάρισα
Σκοπός και φιλοσοφία του τουρνουά, ήταν η συμμετοχή των ομάδων σε αγώνες. Η επαφή των ομάδων μεταξύ τους και η απόκτηση εμπειριών, καθώς επίσης και η συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς.

Εκτός του αγωνιστικού μέρους είχαμε προβολή βίντεο στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά για τους αθλητές των ομάδων, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ στις 7 Μαΐου το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΕ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας των σωματειακών προπονητών με τους όλους τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς.
Η Ξανθιώτικη ομάδα κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλό της έχοντας απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες. Έτσι το Σάββατο το πρωί αγωνίστηκε για τις θέσεις 9-12 με τον ΟΦΘ τον οποίο κέρδισε με σκορ 14-4 αλλά δεν έπαιξε για τις θέσεις 9-10 κόντρα στην Χαλκίδα μια και αναχώρησε για να βρεθεί στον Βόλο όπου οι μικροί πολίστες αναπλήρωσαν τον χαμένο αγώνα (όχι αγωνιστικά γιατί την Χαλκίδα θα την κέρδιζαν) με καλύτερο, αυτόν στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής στην Α2.

ΚΟΞ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 14-0

Τα 7λεπτα: 4-0, 5-0, 3-0, 2-0.

Τα γκολ: Θεοδόσης – Αναστασιάδης 4, Τσάκαλος Χ. 2, Γκουρλίτσας – Μορβάκης – Ορφανίδης 1.

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΚΟΞ 13-6

Τα 7λεπτα: 4-0, 3-1, 3-3, 3-2.

Τα γκολ: Παπαγιαννάκης 3, Ελευθεράκης 1, Θεοδόσης 1, Μόσχος 1.

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΚΟΞ 11-5

Τα 7λεπτα: 3-0, 2-2, 3-1, 3-2.

Τα γκολ: Θεοδόσης 3, Παπαγιαννάκης 2.

ΚΟΞ – ΛΑΡΙΣΑ 10-7

Τα 7λεπτα: 1-2, 2-2, 2-1, 5-2.

Τα γκολ: Ελευθεράκης 3, Παπαγιαννάκης 2, Τσάκαλος Χ. 2, Μόσχος 2, Θεοδόσης 1.

Στον Σαββιατιάτικο πρωινό αγώνα βρέθηκαν αντίπαλοι ο ΚΟΞ με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης στον οποίο προπονητής είναι ένας πρώην… Ξανθιώτης, ο κ. Σάσο. Η Ξανθιώτικη ομάδα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και κέρδισε με σκορ 14-4 έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Τσάκαλο Χρήστο με 4 και από 3 τους Θεοδόση – Μόσχου.

Η σύνθεση των παίδων, τους οποίους προπονεί ο Νικολάι Σταμάτωφ ήταν: Ψαλίδας, Μόσχος, Θεοδόσης, Γκουρλίτσας, Ελευθεράκης, Μορβάκης, Αναστασιάδης, Παπαγιαννάκης, Τσάκαλος Χ., Ορφανίδης, Σιώπης, Καντζιλίδης.

Δοθείσης ευκαιρίας στην Αθήνα βρέθηκε και το μίνι πόλο του ΚΟΞ δηλαδή πολίστες γεννημένοι το 1992 και είχαν την ευκαιρία να δώσουν πάνω από δέκα φιλικούς αγώνες με την οικοδέσποινα Βουλιαγμένη, την Γλυφάδα τα Χανιά και την Χίο. Από όλα τα φιλικά παιχνίδια η Ξανθιώτικη ομάδα έχασε μόνο αυτά από την Βουλιαγμένη και αυτά στις λεπτομέρειες, ενώ κέρδισε τις άλλες τρεις ομάδες οι οποίες να θυμίσουμε ότι οι μεγάλες τους ομάδες αγωνίζονται με επιτυχία στην Α1. Οι αγώνες με Βουλιαγμένη, Χανιά και Χίο έγιναν στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης ενώ της Γλυφάδας στο δικό της κολυμβητήριο.

Τις ομάδες συνόδευσαν ο Γενικός Γραμματέας του ΚΟΞ κ. Μίλτος Χαμαλίδης, ο προπονητής κ. Νικολάϊ Σταμάτοφ και αρκετοί γονείς.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620