Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: 2-0

Άσχημη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόλλων Διομηδείας στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο Παραλίμνιο απέναντι στον Απόλλωνα. Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού αφού τα προηγούμενα φιλικά και η κούραση τους άφησαν μακριά από το καλό τους ε αυτό. Το Παραλίμνιο λογικό και επακόλουθο πέρασε ένα εύκολο απόγευμα και από το πρώτο κιόλας μέρος πήρε την νίκη πετυχαίνοντας δύο γκολ. Στην επανάληψη ο ρυθμός είχε πέσει και δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο.

ΦΑΣΕΙΣ:

7’ Ο ΔΑΛΚΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΛΑΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ.

9’ Ο ΚΩΝ/ΔΗΣ Κ. ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΣΠΥΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΟΥΤ.

11’ Ο ΔΑΛΚΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΟΥΤ.

14’ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Ο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΗΔΗΞΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΗ.

15’ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΔΗ Κ. ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.

27’ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΧΡΑΛΟΓΛΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

31’ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΔΗ Κ. Η ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΔΑΛΚΑΣ, ΤΥΧΑΛΑΣ, ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ, ΚΩΤΑΣ, ΧΥΝΤΕΡΙΔΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΚΚΑΛΑΣ, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΜΑΝΤΩΛΑΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ, ΚΩΝΑΚΛΗΣ, ΚΑΝΔΥΛΑΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΖΙΑΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ, ΜΑΚΡΑΚΗΣ, ΣΠΥΡΙΑΔΗΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ Γ., ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ, ΧΡΑΛΟΓΛΟΥ, ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ, ΣΙΔΕΡΑΣ, ΚΩΝ/ΔΗΣ Κ., ΓΙΟΥΒΑΝΕΖΑΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΚΩΝ/ΔΗΣ ΣΤ., ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ, ΓΚΡΕΪΝΤΥ, ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΗΛ..

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΑΛΚΑΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΟΥΠΙΑΔΗ – ΠΟΥΤΑΚΙΔΗ

Νικητής του 4ου τουρνουά Σουπιάδη – Πουτακίδη αναδείχτηκε ο Απόλλων Διομήδειας αφού νίκησε τις Χρυσές Ελπίδες Γενησέας και τον Άρη Πετεινού με το ίδιο σκορ (1-0). Στο πρώτο παιχνίδι το γκολ πέτυχε ο Γιαπουτζής στο 15 λεπτό και στο δεύτερο ο Σιδεράς στο 30 λεπτό. Τα παιχνίδιά ήταν 45 λεπτών. Στο τρίτο παιχνίδι ο Άρης Πετεινού κέρδισε τις Χρυσές Ελπίδες με 3-0. Τα γκολ πέτυχαν στο 12 και 40 λεπτό ο Ζώτος και το τρίτο ο Παπαδόπουλος στο 33 λεπτό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ – ΧΡ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΕΝΗΣΕΑΣ: 1-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: 0-0

ΧΡ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΕΝΗΣΕΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: 6

2. ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: 3

3. ΧΡ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΕΝΗΣΕΑΣ: 0

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΜΠΑΜΠΑΝΕΛΟΣ, ΚΩΝ/ΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΗΛ., ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤ., ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΓΡΚΕΪΝΤΥ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ, ΧΡΑΛΟΓΛΟΥ, ΓΙΑΠΟΥΤΖΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΙΑΔΗΣ, ΚΩΝ/ΔΗΣ Κ., ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ Γ., ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ, ΓΙΟΥΒΑΝΕΖΑΣ, ΜΑΚΡΑΚΗΣ, ΜΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ, ΣΙΔΕΡΑΣ.

ΧΡΥΣΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ: ΠΕΡΠΕΡΗΣ, ΚΑΝΔΥΛΙΔΗΣ, ΤΕΡΣΕΝΙΔΗΣ Ν., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΤΣΕΡΤΖΟΓΛΟΥ, ΤΕΡΣΕΝΙΔΗΣ Σ., ΚΙΙΤΙΠΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΖΑΡΛΗΣ Κ., ΒΟΡΓΙΑΣ, ΔΡΑΚΙΔΗΣ, ΟΖΑΝ, ΚΑΡΑΠΑΖΑΡΛΗΣ Π., ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Ι., ΤΕΡΣΕΝΙΔΗΣ Κ., ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ Δ., ΜΑΡΙΟΥΛΗΣ, ΚΑΝΔΥΛΙΔΗΣ Λ., ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΙΑΦΩΝΙΔΗΣ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: ΣΑΜΙΩΤΗΣ. ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ, ΧΑΪΤΙΔΗΣ, ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ, ΜΠΑΚΙΡΤΖΙΔΗΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ, ΚΑΛΠΑΚΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ, ΔΑΗΛΙΔΗΣ, ΤΣΙΦΛΙΚΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΚΥΡΗΣ, ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ, ΖΩΤΟΣ, ΠΑΝΕΛΗΣ.

Το κύπελλο σον Απόλλων Διομηδείας έδωσε ο Δήμαρχος Βιστωνίδας Βασίλης Τσολοκίδης, στον Άρη Πετεινού ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Ηλίας Πουτακίδης και στις Χρυσές Ελπίδες ο Πρόεδρος του Άρη Πετεινού κ. Κατσαρός.

Αυτή την εβδομάδα ο Απόλλων προετοιμάζεται προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο για το κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης τον Παύλο Μελά Κουτσού. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Γενησέας και οι αγώνες είναι νοκ αουτ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620