Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

-Στο Παραλίμνι ταξιδεύει την Κυριακή ο Απόλλων όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα με πολλές ελλείψεις στο δυναμικό της

Με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας ο Απόλλων Διομήδειας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα κάτι που έχει σίγουρα δυσαρεστήσει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία αφού η ομάδα θα μπορούσε να έχει κάνει μια καλύτερη πορεία. Έτσι ο Φόρης Καλτσίδης βρίσκεται στην ανασύνταξη των δυνάμεων της ομάδας με την έναρξη του Β΄ γύρου και καταβάλλει τις μέγιστες δυνατότητες ώστε να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη και η ομάδα εάν παρουσιάσει το πραγματικό της πρόσωπο θα καταφέρει να φτάσει στον στόχο της.

Όσον αφορά τώρα του Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, οι παίκτες θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα εάν και γνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού και την δύσκολη έδρα του γηπεδούχων. Όμως οι πολλές απουσίες κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο του τεχνικού ηγέτη της ομάδας. Σίγουρα θα απουσιάσουν ο Μακράκης Ηλίας και ο Νεοφυτίδης Τάσος αφού έχουν συμπλήρωση τις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους. Από εκεί και πέρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα και με τους φαντάρους και καταβάλλονται κάποιες προσπάθειες ώστε μερικοί από αυτούς να βρεθούν στο Παραλίμνι και να βοηθήσουν την ομάδα στην δύσκολη αποστολή.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620