Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πρώτη εκτός έδρας ήττα (28-27) για την ΑΕΠ από τον Μίλων στα Γιαννιτσά

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Μπορεί η ανδρική ομάδα της ΑΕ Ποντίων να γνώρισε την πρώτη εκτός έδρας ήττα στα Γιαννιτσά από τον Μίλωνα με σκορ 28-27 όμως άφησε υποσχέσεις για μία καλύτερη συνέχεια στο μέλλον.

Και το λέμε αυτό γιατί τα δύο συνεχόμενα παιχνίδι με Φοίβο στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ και Μίλωνα εκτός συγκαταλέγονται στα δύσκολα, αφού οι παραπάνω αντίπαλοι είναι οι πιο δυνατοί του ομίλου. Η συνέχεια του προγράμματος είναι πιο βατή για την ομάδα του Θόδωρου Βαφειάδη αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο, όπου στην Ξάνθη υποδέχεται την Φλώρινα.

Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε περισσότερο στις ελλείψεις βασικών παικτών των φιλοξενούμενων. Στην αποστολή δεν βρέθηκαν για διάφορους λόγους, δικαιολογημένους όμως, οι Καρυπίδης, Τουμπάρης, Καϊκης, Κανέτης. Για τους δύο τελευταίους η απουσία τους ήταν καθοριστική αφού ο τερματοφύλακας Ανέστης Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να πάρει τις απαιτούμενες ανάσες που χρειαζόταν, με την κούραση να εμφανίζεται σε καθοριστικά σημεία.

Οι Ξανθιώτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 2΄με τον Μάνο Πετρίδη και είχαν την ευκαιρία να πάρουν ένα σημαντικό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, όμως τα επτά χαμένα τετ α τετ και το χαμένο πέναλτι έδωσαν την δυνατότητα στους γηπεδούχους να διατηρούν το προβάδισμα, χωρίς όμως να μπορούν να το μετουσιώσουν σε διαφορά ασφαλείας. Έτσι το 28-27 ήρθε να επισφραγίσει και την τελική εικόνα του αγώνα, αφήνοντας την γλυκόπικρη γεύση στους Ξανθιώτες.

Από τους νικητές διακρίθηκαν οι Χαρίτος Β., Γεωργιάδης, Λυσαρίδης. Από την ΑΕΠ ο Νίκος Χαλκίδης που παρά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις έδωσε τις λύσεις στην επανάληψη, ο Ελευθεριάδης ο οποίος δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό και ο Νίκος Καζαντζίδης που ήταν η αξιόπιστη λύση στην επίθεση.

Τα 10λεπτα: 4-4, 7-7, 16-14 ημ., 20-17, 25-23, 28-27 τελικό.

Έπαιξε έδρα η διαιτησία των κ.κ. Κυριακού (Αλεξάνδρεια) – Κουρουζίδη (Βέροιας).

ΜΙΛΩΝ (Αγιαννίδου): Χ#Αβραμίδης, Χαρίτος Β. 11, Χαμαλίδης 3, Τομίδης, Ζηλίδης 1, Γεωργιάδης Π. 7, Τσεχερίδης, Γεωργιάδης Λ., Δαμιανίδης, Λυσαρίδης 7, Χαρίτος Σ.

ΑΕΠ (Βαφειάδης): Παπαδόπουλος Αν., Πατσατζής 1, Ιωάννου 1, Ρουμελιώτης 1, Πετρίδης 4, Καζαντζίδης 7, Χαλκίδης 5, Στεφανίδης, Μιχαηλίδης 2, Δενδράκης 1, Ελευθεριάδης 5, Σκοπελίτης, Πλούμπης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΛΩΡΙΝΑ

ΑΡΙΩΝ

30/11

ΦΟΙΒΟΣ

ΑΜΥΝΤΑΣ

45-28

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

28-27

ΛΑΜΙΑ

ΚΟΖΑΝΗ

17-29

ΒΕΡΜΙΟ

ΔΙΑΣ

28-21

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.

ΦΟΙΒΟΣ

8

2.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

6

3.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

4

4.

ΦΛΩΡΙΝΑ *

4

5.

ΑΡΙΩΝ *

4

6.

ΑΜΥΝΤΑΣ

4

7.

ΒΕΡΜΙΟ

4

8.

ΚΟΖΑΝΗ

4

9.

ΛΑΜΙΑ

0

10.

ΔΙΑΣ

0

* Έχουν ένα αγώνα λιγότερο

ΣΤΙΣ 26-11-2005

ΚΟΖΑΝΗ

ΒΕΡΜΙΟ

ΑΜΥΝΤΑΣ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΑΡΙΩΝ

ΛΑΜΙΑ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΙΑΣ

ΦΟΙΒΟΣ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620