Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΠΟΛΟ Α2 : Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική βούλιαξε στην Ξάνθη ο ΚΟΞ

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Για άλλη μία χρονιά η Κέρκυρα αποδεικνύεται ο κακός δαίμονας για τον ΚΟΞ αφού κατάφερε όχι μόνο να φύγει αήττητη αλλά να πάρει την νίκη με θρίαμβο όπως δείχνει το τελικό 7-13.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για τους γηπεδούχους και ήρθε μετά από τον θρίαμβο που συνοδεύτηκε με έξοχη εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη επί του Άρη.

Η εμφάνιση της ομάδας ήταν άσχημη κάτι που δεν αντικατοπτρίζεται από τα 9λεπτα του αγώνα καθώς αξιοποίησε μία φορά στις εννιά τον παίκτη παραπάνω και γενικά παρουσίασε στοιχεία που δεν θύμισαν παλαιότερες καλές εμφανίσεις της ομάδας.

Από το ξεκίνημα λοιπόν του αγώνα οι ομάδες έδειξαν τις διαθέσεις τους με τους Ξανθιώτες να μην έχουν καθαρό μυαλό στην επίθεση αλλά και τα βασικά ατού τους να βρίσκονται εκτός καλού εαυτού. Ρόλο σε αυτό έπαιξαν και τα μαν του μαν του τεχνικού Πολυχρονόπουλου που δυσκόλευαν τις προσπάθειες των παικτών του Σταμάτωφ.

Πάντως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν πρώτοι γκολ με τον Χάρη Χανδάνο μετά από τρία λεπτά αγώνα που όμως ισοφαρίστηκαν πολύ γρήγορα καθώς ο Πουλιδάς σκόραρε με πέναλτι κάνοντας το 1-1, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο 9λέπτο.

Στο δεύτερο 9άλεπτο οι Ξανθιώτες προσπάθησαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα και τα ηνία του αγώνα, κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ με 2-1 και 3-2 αλλά οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με τον Πουλιδά και τον Παπανελόπουλο.

Στην τρίτη περίοδο ήρθε η κατάρρευση και παρότι τρεις φορές ο ΚΟΞ ισοφάρισε το προβάδισμα του ενός τέρματος των Κερκυραίων, αυτοί έκλεισαν αυτό διάστημα με  6-7 που τελικά  η διαφορά αυτή του ενός γκολ φάνηκε αρκετή να δώσει αέρα στην ψυχολογία αλλά και στη διαφορά που αυξήθηκε.

Έτσι στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν τη νίκη τους σε θρίαμβο, αφού έφτασαν την διαφορά 40΄΄  πριν το τέλος στα 6 γκολ (7-13) που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Μάλιστα 3.38΄ πριν το τέλος ο Τουργιόγλου αποβλήθηκε, ευτυχώς με αντικατάσταση χωρίς άλλες παρενέργειες και την θέση του κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Φραγκέδης που όμως δέχθηκε και αυτός δύο γκολ αφού βρέθηκε ισάριθμες φορές τετ α τετ με τον Παπανελόπουλο και τον Σακέλη.

Από τους γηπεδούχους κανείς δεν ξεπέρασε την μετριότητα εκτός από τον Χάνδανο που πάλεψε όσο άντεξε. Από τους Κερκυραίους κορυφαίος ήταν ο Παπανελόπουλος και πολύ καλοί οι Πουλιδάς και ο τερματοφύλακας Σιμάτος που πολλές φορές σταμάτησε προσπάθειες του ΚΟΞ.

Με λάθη ήταν η διαιτησία των κ.κ. Αργυρού – Σπυρόπουλου χωρίς όμως να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Τα 9λεπτα του αγώνα: 1-1, 2-2, 3-4, 1-5 (7-13).

ΚΟΞ (Σταμάτωφ): Τουργιόγλου, Τσάκαλος, Φραγκέδης, Θεοδωρίδης Χ. 1, Κιμινουλάκης 1, Αποστόλου, Χάνδανος 4, Θεοδόσης, Χρυσονόματος 1, Θεοδωρίδης Π., Κατμερτζόγλου, Μόσχος, Καλαϊτζιδάκης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Πολυχρονόπουλος): Σιμάτος, Τριαντάφυλλος, Καραμάνης, Μουξακίτης 1, Αθητάκης, Βουτσινός, Σαρρής, Παπανελόπουλος 7, Πουλιδάς 4, Σακκέλης 1, Δρακάτος, Τσουκάτος.

 

          ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ

7-10

ΚΟΞ

ΚΕΡΚΥΡΑ

7-13

ΚΟΠΙ

ΑΡΗΣ Θ.

11-12

ΕΝΟΑ

ΟΕΑΝΑΒ

13-3

ΝΗΡΕΑΣ Χ.

 ΟΠΑΘΑ

25-7

ΝΟΒΑ

ΟΦΗ

11-6

               Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

            (Επί 4ων αγώνων)

1

ΝΗΡΕΑΣ Χ.

8

2

ΑΡΗΣ Θ.

6

3

ΚΟΠΙ

6

4

ΝΟΒΑ

6

5

ΚΟΞ

4

6

ΟΦΗ

4

7

ΧΑΛΚΙΔΑ

4

8

ΕΝΟΑ

4

9

ΚΕΡΚΥΡΑ

4

10

ΟΠΑΘΑ

2

11

ΟΕΑΝΑΒ

0

12

ΘΡΙΑΜΒΟΣ

0

               ΣΤΙΣ 13-02-2005

ΟΦΗ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ

ΟΠΑΘΑ

ΝΟΒΑ

ΟΕΑΝΑΒ

ΝΗΡΕΑΣ Χ.

ΑΡΗΣ Θ.

ΕΝΟΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΚΟΠΙ

ΧΑΛΚΙΔΑ

ΚΟ ΞΑΝΘΗΣ

 

 

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620