Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΥΣΙΤΟΥ

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνεχίζοντας μια πολύπλευρη και πολλαπλά ωφέλιμη συνεργασία με τη Διεύθυνση Δ/θμιας εκπαίδευσης νομού Ξάνθης συμμετέχει εφέτος στην υλοποίηση του πολιτιστικού προγράμματος του γυμνασίου Πολυσίτου με θέμα: «Με καράβι τη Λογοτεχνία….. ταξιδεύουμε»

Πρόκειται για πρόγραμμα που υλοποιείται από τις καθηγήτριες του γυμνασίου Πολυσίτου , Βασιλική Δεμιρίδου Φιλόλογο και Ελπινίκη Μουτίδου Φιλόλογο με τη συμμετοχή είκοσι παιδιών και από τις τρεις τάξεις του γυμνασίου.

Στα εργαστήρια του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης φιλοξενήθηκαν οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και παρακολούθησαν μαθήματα δημιουργίας ζωγραφικών εικόνων εμπνευσμένων από την ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη από την καθηγήτρια εικαστικών και ζωγράφο κα. Αγγελική Μάνδραλη.

Φιλοσοφία του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης από την αρχή της λειτουργίας του είναι ότι, πολιτισμός και εκπαίδευση είναι δυο άρρηκτα δεμένες μεταξύ τους έννοιες.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έχει ιδιαίτερη σημασία και χαρίζει ιδιαίτερη ικανοποίηση στο Ίδρυμα η μεγάλη συμμετο­χή μαθητών στα ειδικά εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα που οργανώνει ή στηρίζει.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620