Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αστυνομία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10.10.2005

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Την 09-10-2005 και ώρα 00.10΄, στην Ξάνθη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, συνελήφθη 41χρονος Νιγηριανός κάτοικος Θεσσαλονίκης, διότι κατελήφθη να έχει διαθέσει προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες, 550 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους (C.D’ S) μουσικού περιεχομένου με ισάριθμα πλαστά εξώφυλλα.

Οι κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (C.D), κατασχέθηκαν καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη.

Ανωτέρω δράστης θ’ αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ξάνθης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Την 08-10-2005 και ώρα 23.00΄ συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 26χρονος κάτοικος Ξάνθης, κατόπιν καταγγελίας 47χρονου κάτοικου ομοίως, ο οποίος προσήλθε σε υφιστάμενη Υπηρεσία μας ( Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης) και παρέδωσε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 1.645 γρ. την οποία όπως κατέθεσε, είδε να τοποθετεί στην ταράτσα του σπιτιού του την ίδια ημέρα και ώρα 22.00΄ ο ανωτέρω 26χρονος δράστης.

Ανωτέρω δράστης αναζητήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης και συνελήφθη την 23.00΄ ώρα της ίδιας ημέρας, μέσα στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητό του, στο οποίο βρέθηκε να κατέχει κάτω από το κάθισμα του οδηγού επιπλέον (01) μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 97 γρ.

Οδηγηθείς στην Υπηρεσία μας ομολόγησε την πράξη του και μας υπέδειξε σημείο όπου είχε αποκρύψει: α) μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 328 γρ., β) μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 129 γρ. και γ) μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 390 γρ.

Ανωτέρω δράστης συνελήφθη ενώ ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Την 09-10-2005 και ώρα 21.45΄ στο Πάρκο του Μ. Αλεξάνδρου στην Ξάνθη, βρέθηκε από 31χρονο κάτοικο Κιμμερίων Ξάνθης, πολεμικό υλικό (εκπαιδευτική χειροβομβίδα χρώματος μπλε). Από την υπηρεσία μας ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης του χώρου προς αποτροπή ατυχήματος.

Την χειροβομβίδα παρέλαβαν προς εξουδετέρωση πυροτεχνουργοί του Δ΄ Σώματος Στρατού.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620