Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Τις τελευταίες 48 ώρες διανύουμε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας και σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Απόλλων Διομήδειας όπου την Κυριακή το απόγευμα θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Γενησέας τον Απόλλων Παραλιμνίου. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από ένα μήνα περίπου όπου είχαν πραγματοποιήσει φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της βασικής τους προετοιμασίας. Για την ιστορία η ομάδα του παραλιμνίου είχε νικήσει με 2-0 στην έδρα της σε ένα παιχνίδι που δεν είχε καλό θέαμα μιας και δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τώρα την προετοιμασία του Απόλλων Διομήδειας, όπως προείπαμε και παραπάνω ολοκληρώνεται σήμερα και οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη είναι έτοιμοι να μπουν στην μάχη της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Το πρόγραμμα για τις πρώτες αγωνιστικές είναι αρκετά βατό και σίγουρα μία καλή αρχή θα ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών και η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή.

Κατά την χθεσινή προπόνηση ο Λεοντίδης Ιωάννης και ο Πουτακίδης Λάζαρος αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού και γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από το ιατρικό τιμ της ομάδας ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής. Ωστόσο σήμερα θα φανεί κατά πόσο θα μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς ο προπονητής της ομάδας και εάν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής και αναμένετε πλήθος κόσμου να παρακολουθήσει την παρθενική εμφάνιση του Απόλλωνα στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620