Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Πρώτη εντός έδρας ήττα για την ΑΕΠ από τον Φοίβο, τον οποίο σεβάστηκε πέραν του κανονικού

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Πρώτη ήττα για την ανδρική ομάδα της ΑΕ Ποντίων στο φετινό πρωτάθλημα της Β! Εθνικής και μάλιστα στην έδρα της από τον Φοίβο με σκορ 18-32. Μπορεί ο αγώνας να ήταν ντέρμπι λόγω του ότι και οι δύο ομάδες ήταν αήττητες στους δύο πρώτους αγώνες, όμως ο Φοίβος απέδειξε με την εμφάνισή του το Σάββατο το βράδυ στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ότι δίκαια τον κατατάσσουν ως το πρώτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επάνοδο στην Α2. Βέβαια και η Ξανθιώτικη ομάδα παρασεβάστηκε την ομάδα των Συκεών, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν αξίζει στις φετινές δυνατότητες των γηπεδούχων.

Το ζητούμενο και η οριοθέτηση των στόχων για την ομάδα του Θόδωρου Βαφειάδη είναι το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής μέσα στα Γιαννιτσά με τον τοπικό Μίλωνα, μια και η ομάδα αυτή βρίσκεται στο καλό γκρουπ δυναμικότητας της κατηγορίας και εκεί θα δείξει τις δυνατότητές της αποκομίζοντας το θετικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό των δύο προσεχών αντιπάλων είναι το γεγονός ότι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο τουρνουά που είχε γίνει λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος στην Ξάνθη.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού ο Φοίβος ήταν αυτός που πέτυχε το πρώτο γκολ στο πρώτο λεπτό και παρά την προς στιγμή ισοφάριση από το Νίκο Καζαντζίδη δεν πτοήθηκε, πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 1-4 στο 8’ και όσο περνούσε η ώρα η διαφορά είχε αυξητικές τάσεις. Μάλιστα πέντε λεπτά πριν από την λήξη του ημιχρόνου έφτασε στην μέγιστη τιμή (μέχρι εκείνο το σημείο) των 10 γκολ (5-15) με τελική τα 9 και αφού οι Ξανθιώτες δυσκολεύονταν να βρουν τον δρόμο προς την εστία του Θεοχάρη Παπαδόπουλου, χάνοντας μάλιστα και τρία πέναλτι με τους Πετρίδη, Καζαντζίδη και Τουμπάρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να διορθώνεται η κατάσταση και μετά από 10 λεπτά αγώνα με ένα σερί 6-1, το 6-17 μειώθηκε σε 12-18 αλλά μέχρι εκεί ήταν η αντίδραση των γηπεδούχων. Προ της νέας εξέλιξης αυτής οι παίκτες του Στέλιου Υετίων ανέλαβαν και πάλι δράση με πρωταγωνιστή τον Ιάκωβο Μανέ, φέρνοντας γρήγορα την διαφορά σε μεγάλα επίπεδα (10 γκολ) και να έρθει φυσιολογικά πλέον το τελικό 18-32.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ. Πάτιου – Τσιάνα (Κοζάνης).

Τα δεκάλεπτα: 2-5, 3-12, 6-17 ημίχρονο, 12-18, 15-26, 18-32 τελικό.

ΑΕΠ (Βαφειάδης): Παπαδόπουλος Αν., Τσομπάνογλου, Πατσατζής 1, Ιωάννου 3, Ρουμελιώτης 1, Τουμπάρης, Πετρίδης 5, Καζαντζίδης 3, Χαλκίδης, Στεφανίδης, Μιχαηλίδης 1, Δενδράκης, Καρυπίδης 1, Ελευθεριάδης 3.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΡΙΩΝ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

35-27

ΚΟΖΑΝΗ

ΦΛΩΡΙΝΑ

37-29

ΑΜΥΝΤΑΣ

ΔΙΑΣ

29-23

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΦΟΙΒΟΣ

18-32

ΛΑΜΙΑ

ΒΕΡΜΙΟ

21-38

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.

ΦΟΙΒΟΣ

6

2.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

4

3.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

4

4.

ΦΛΩΡΙΝΑ

4

5.

ΑΡΙΩΝ

4

6.

ΑΜΥΝΤΑΣ

4

7.

ΒΕΡΜΙΟ

2

8.

ΚΟΖΑΝΗ

2

9.

ΛΑΜΙΑ

0

10.

ΔΙΑΣ

0

ΣΤΙΣ 19-11-2005

ΦΛΩΡΙΝΑ

ΑΡΙΩΝ

ΦΟΙΒΟΣ

ΑΜΥΝΤΑΣ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΛΑΜΙΑ

ΚΟΖΑΝΗ

ΒΕΡΜΙΟ

ΔΙΑΣ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620