Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ – ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

-Αλέκος Παπαδόπουλος: «Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και θα το αποδείξει…»

Επιστροφή στην καθημερινότητα για τον Απόλλων Διομηδείας μετά το άτυχο αποτέλεσμα μέσα στην Γρατινή. Όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας Φόρης Καλτσίδης στους παίκτες την επόμενη ημέρα του αγώνα αυτή η ομάδα θα έπρεπε να είναι υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα καθώς αδικείται από μερικά αποτελέσματα. Ωστόσο η ομάδα κοιτάει μπροστά , είναι προσγειωμένη και είναι μέσα στους στόχους που έχει θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους καθώς την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν στην Γενησέα την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης. Ο αντίπαλος είναι μία από της υπολογίσιμες ομάδες της Δ’ Εθνικής και φέτος έχει κάνει μία πολύ καλή αρχή και σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ενδιαφέρον αλλά και δύσκολο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο προπονητής της ομάδας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιουβανέζα Ιωάννη καθώς έπαθε τράβηγμα και θα απουσιάσει από το παιχνίδι. Αντίθετα όπως δείχνουν τα πράγματα θα δώσει της υπηρεσίες του ο Νεοφυτίδης Τάσος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός φυσικά πλάνων είναι ο Κων/δης Κ. από την προηγούμενη εβδομάδα ακόμη και υπολογίζεται να επιστρέψει την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Στο μεταξύ μετά την προπόνηση της Δευτέρας ο ταμίας του Α.Π.Σ. Απόλλων Διομηδείας Αλέκος Παπαδοπουλος μίλησε για την ομάδα και την πορεία που κάνει μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα τόνισε: «φέτος η ομάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην Δ’ Εθνική Κατηγορία και σίγουρα για εμάς ήταν κάτι πρωτόγνωρο και από την αρχή θέσαμε μόνο σαν στόχο την παραμονή στην κατηγορία αυτή. Όπως είδαμε όλοι μας, η ομάδα με ηγέτη τον προπονητή της τον κ. Φόρη Καλτσίδη έχει ξεκινήσει καλά και η συγκομιδή των 12 βαθμών μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον και θα το αποδείξει στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό που μας λείπει στους αγώνες είναι η μαγκιά και είναι πολύ λογικό καθώς όπως τόνισα και προηγουμένως για πρώτη φορά αγωνιζόμαστε σε αυτή την κατηγορία. Το καλό στην ομάδα είναι ότι έχει οργάνωση όλοι εργάζονται για το καλό της ομάδας και οι σχέσεις τόσο των παικτών όσο και της διοίκησης είναι άριστες. Τελευταία θέλω να επισημάνω στους παίκτες ότι για αυτούς είναι μία ευκαιρία που αγωνίζονται στην Δ΄ Εθνική και θα πρέπει να την εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620