Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Μετά από 2,5 χρόνια ο Ρωμανός Κοντογιαννίδης επιστρέφει στην Α΄ Εθνική

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας όλων των πρωταθλήματα, περιόδου 2005-2006.

Ο Σ.Δ.Π. Ξάνθης και η διοίκηση του Πασχάλη Λύρατζη μπορεί να νιώθει ικανοποιημένη αφού ξαναπήρε την θέση της Α΄ Εθνικής με τον Ρωμανό Κοντογιαννίδη ο οποίος άδικα είχε καρατομηθεί πριν 2,5 χρόνια από την Επιτροπή του κ. Μπίκα για ένα πέναλτι στον αγώνα ΟΦΗ – Ηρακλή.

Αρνητικό σημείο η μη αξιολόγηση κάποιου βοηθού στην Α΄ Εθνική χάνοντας την θέση που κατείχε ο Δημήτρης Σάββογλου, ο οποίος είναι και ο αποκλειστικός υπεύθυνος αυτής της κατάστασης αφού όπως είχε δώσει το μήνυμα ο πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Μάκης Γερμανάκος δεν υπήρχε περίπτωση να αξιολογηθεί διαιτητής πάνω από 42 ετών ενώ ο Δημήτρης Σάββογλου τον Φεβρουάριο κλείνει τα 45(!!!).

Έτσι αφού δεν δέχθηκε να τιμηθεί στο σεμινάριο της Κυλλήνης, συμμετείχε σ΄ αυτό όμως όχι μόνο δεν βρίσκεται στους πίνακες αλλά παρασύρει και τον επόμενο ο οποίος μένει εκτός πίνακα, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να μην εκπροσωπείται στον πίνακα Βοηθών Α΄ Εθνικής.

Κατά τα άλλα επέστρεψε στους διαιτητές Δ΄ Εθνικής ο Νίκος Χρηστάκης και αξιολογείται για πρώτη φορά ο Φώτης Αναγνώστου, ενώ την θέση του αναμένεται να καταλάβει και πάλι ο Κώστας Τσιονάρας ο οποίος επέστρεψε από το Κόσοβο (στρατιωτικός) και θα δώσει κανονικά το παρών στα πρωταθλήματα. Τέλος στους παρατηρητές μοναδική απουσία θα είναι αυτή του αρχιδιαιτητή Στέφανου Δρασκέλη από τους Πίνακες της Γ΄ Εθνικής από τους οποίους αποβλήθηκε πέρυσι προς το τέλος της περιόδου για υπέρβαση των καθηκόντων του σε ένα αγώνα Δ΄ Εθνικής.

Αναλυτικά οι συμμετοχές των Ξανθιωτών διαιτητών ανά κατηγορία:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Κοντογιαννίδης Ρωμανός

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Χαλβατζής Βέργος

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δέλλιος Π. Θεοδοσιάδης Ι. Πούλιος Ν.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ντάκος Μ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ & ΒΟΗΘΟΙ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Αναγνώστου Φ. Μπάτζιος Ε. Πεχλεβανούδης Γ. Τζήλος Α. Χρηστάκης Ν.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Βέλλιος Αθ. Κοντογιαννίδης Κυρ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Κάτσικας Δ. Ορφανίδης Δ. Στεφανίδης Δ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ζαϊτίδης Άγγελος, Κοδωνάς Φώτιος

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αργυρόπουλος Ανδρέας, Ανεστίδης Φραγκούλης, Γαβριηλίδης Δημήτρης, Γκαιτατζής Κων)νος, Καραμπιπέρης Θεοφάνης, Κωνσταντινίδης Γεώργιος, .Λυρατζής Πασχάλης.

*** Να θυμίσουμε ότι όσοι δεν υποβάλλουν Πόθεν έσχες αυτόματα διαγράφονται και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους παραπάνω πίνακες. Επίσης μπορεί να αποκλειστούν και όσοι από τους αξιολογημένους διαιτητές δεν μπορέσουν να βγάλουν τα τεστ της συμπρωτεύουσας στις 18-8-2005.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620