Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Τέσσερις καινούργιοι παίκτες στον Αρίωνα – Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Μπορεί η περίοδος να προσφέρεται για διακοπές κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για την διοίκηση και τον προπονητή του Αρίωνα οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση λύσεων ικανών να δώσουν την ενίσχυση στην ομάδα για την νέα πρόκληση της Γ΄ Εθνικής.

Μάλιστα την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποίησε τέσσερις μεταγραφές αυξάνοντας το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενόψει των νέων και πιο δύσκολων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Τα νέα πρόσωπα είναι οι: Βασίλης Μορφονιός που αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα του Αμαρουσίου, ο Μιχάλης Ραχοβίτσας του Πανερυθραϊκού ο Θόδωρος Ασημακόπουλος από το Περιστέρι παγκόσμιος πρωταθλητής σχολικού πριν δύο χρόνια με το Λύκειο. Να πούμε ότι και οι τρεις είναι φοιτητές και σπουδάζουν στην Κομοτηνή και ακολουθούν τα χνάρια του φίλου και συμφοιτητή Λιθόπουλου ο οποίος θα αναλάβει και την μεταφορά τους από την γειτονική πόλη. (Οι δύο από τους τρεις διακρίνονται στην φωτογραφία μαζί με τον Λιθόπουλο στο αποχαιρετιστήριο δείπνο της ομάδας).

Ο τέταρτος είναι ο Ξανθιώτης Παναγιώτης Κεμανετζής ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Ασπίδα και ήταν μία προσωπική επιλογή του προπονητή Χρήστου Παπαδόπουλου. Εμείς να θυμίσουμε ότι το ραντεβού για την νέα αγωνιστική χρονιά έχει προγραμματιστεί για τις 16 Αυγούστου.

Από το υπάρχον δυναμικό πόλος έλξης για πολλές ομάδες της περιφέρειας έχει γίνει ο play maiker Κώστας Βαζαίος από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου. Η Ένωση Καβάλας έκανε την πρώτη κρούση προς τον παίκτη για τον οποίο η διοίκηση του Ηλία Σπυριδόπουλου δεν στέκεται εμπόδιο στην μετακόμιση του Αθηναίου στην γειτονική μας Καβάλα.

ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από σήμερα Τετάρτη (29/6) η διοίκηση του Αρίωνα κυκλοφόρησε τα διαρκείας της νέας περιόδου. Η τιμή καθορίστηκε στα 20 Ευρώ περισσότερο συμβολική για την ενίσχυση μιας ομάδας που εκπροσωπεί την πόλη μας σε Εθνικό επίπεδο και περιλαμβάνει την ελεύθερη είσοδο στους αγώνες (φιλικούς – πρωταθλήματος), που θα γίνουν στο κλειστό ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ. Οι φίλαθλοι καλούνται να ενισχύσουν την προσπάθεια της διοίκησης του Ηλία Σπυριδόπουλου για μία καλή εμφάνιση στον νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Διαρκείας θα μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη της διοίκησης.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620