Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ) ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟ

-Δύσκολο το παιχνίδι και η ομάδα της Διομήδειας θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα

Άκρως ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Γενησέα ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τον Βισαλτιακό στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Διομήδειας μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία γνώρισε ισάριθμες ήττες θα προσπαθήσει σήμερα απέναντι στην δυνατή ομάδα της Νιγρίτας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάρει μία βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 και η παρουσία των φιλάθλων κρίνεται απαραίτητη ώστε να εμψυχώσουν τους παίκτες του Φόρη Καλτσίδη για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό μέτωπο τα προβλήματα αντί να μειώνονται αντιθέτως αυξάνονται με αποτέλεσμα ο προπονητής να μην έχει πολλές λύσεις στα χέρια του. Εκτός από τους γνωστούς τραυματισμούς, αυτή την περίοδο ήρθε να προστεθεί το πρόβλημα με τους στρατεύσιμούς που απουσιάζουν από τις προπονήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποδώσουν κατά την διάρκεια του αγώνα. Πάντως οι παίκτες του Απόλλωνα δεν το βάζουν κάτω και με ψηλά τα κεφάλια θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε η ομάδα να φτάσει στον επιθυμητό στόχο τόσο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση όσο και τον γενικό στόχο…

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ DVD PLAYER ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Η Διοίκηση του Απόλλωνα για ένα ακόμη εντός παιχνίδι θα κληρώσει ένα DVD PLAYER στο ημίχρονο του παιχνιδιού όπου θα το πάρει ένας τυχερός φίλαθλος της ομάδας.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΓΕΝΗΣΕΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620