Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ

-Ο Απόλλων θα διεκδικήσει την Κυριακή την δεύτερη κατά σειρά νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ώστε να διατηρηθεί υψηλά στον βαθμολογικό πίνακα

Ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή η προετοιμασία του Απόλλων Διομηδείας ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οι παίκτες του Απόλλωνα είναι έτοιμοι για μία ακόμη νίκη στην έδρα τους ώστε να σκορπίσουν την χαρά στους φιλάθλους που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Από την άλλη μία νίκη θα τους έφερνε πιο κοντά στους στόχους που έχει θέσει για φέτος το συγκρότημα του Φόρη Καλτσίδη.

Ωστόσο κατά την προετοιμασία ο προπονητής της ομάδας τόνισε στους παίκτες τις δυσκολίες του παιχνιδιού και τις παγίδες που μπορεί να κρύβει. Για αυτό θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να μείνουν προσγειωμένοι χωρίς να υποτιμούν την αντίπαλη ομάδα.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα υπάρχουν ελλείψεις παικτών λόγω των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων και τραυματισμών, όμως ο Φόρης Καλτσίδης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ώστε να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620