Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Α2΄ ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Δεν μπόρεσαν να γιορτάσουν την παραμονή με νίκη τα κορίτσια της Α.Ε.Π.

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Ο στόχος της παραμονής για την γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Ποντίων Ξάνθης στην πρώτη της συμμετοχή στην Α2 Εθνική κατηγορία είχε επιτευχθεί από την περασμένη Κυριακή όμως ήθελαν να κλείσουν την χρονιά με νίκη. Κάτι που δεν έγινε αφού ο Εθνικός Κοζάνης ήταν αυτός που με την εμπειρία του κατάφερε στα τέλη των δύο ημιχρόνων να πάρει την … μπουκιά από το στόμα των Ξανθιωτισσών.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην δύναμη με τις φιλοξενούμενες να υπερτερούν στον τομέα αυτό και όπως στο πρώτο παιχνίδι τους έδωσε την δυνατότητα να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και αντί για ήττα να φύγουν από το ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ με το Ρόζ Φύλλο Αγώνα.

Το ξεκίνημα για τις παίκτριες του Τριαντάφυλλου Χριστοδουλίδη ήταν ονειρικό και πριν συμπληρωθούν πέντε λεπτά αγώνα προηγήθηκαν με 4-1 χάρη σε γκολ της Στέλλας Βασιλειάδου, Γιάννας Καραγκιοζίδου 2 και Μπάκου με πέναλτι. Με την λήξη του 10λεπτου οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να μειώσουν σε 4-3 μη αφήνοντας τις γηπεδούχες να ξεφύγουν στο σκορ. Μάλιστα στο 17΄ πέρασαν μπροστά στο σκορ με 7-8 αλλά δύο γκολ της Βασιλειάδου και ένα της Μπάκου έφεραν την διαφορά στο 10-8. Κι ενώ όλοι περίμεναν το ημίχρονο να κλείσει με νικήτρια την ΑΕΠ, 50΄΄ πριν το τέλος η Καραπαναγιωτίδου ανέβαζε την διαφορά στο 12-14 με τελική το ένα γκολ χάρη σε γκολ της Καρύδου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν και πάλι ντέρμπι με την ΑΕΠ μετά από τέσσερα λεπτά αγώνα να ισοφαρίζει σε 16-16 και να έχει σταθερά το προβάδισμα χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Μάλιστα ενώ απέμεναν κάτι λιγότερο από τρία λεπτά και το σκορ ήταν στο 25-24 οι παίκτριες του Εθνικού όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά με ένα σερί (0-3) πέρασαν μπροστά με 25-27 και παρά την ύστατη προσπάθεια αυτές κατάφεραν να πανηγυρίσουν έξαλλα την νίκη τους χωρίς όμως αντίκρισμα αφού χθες οι του Γυμναστικού είχαν κερδίσει και είχαν καπαρώσει την νίκη.

Από την ΑΕΠ διακρίθηκαν οι Βασιλειάδου, Καραγκιοζίδη, Κουρουτζίδου και Μπάκου ενώ από τον Εθνικό οι Καραπαναγιωτίδου, Καραπορναλίδου Μ. και Μπέζουλα.

Τα 10λεπτα: 4-3, 9-8, 13-14 (ημιχ.), 18-18, 21-22, 25-27 τελικό.

Η διαιτησία των κ.κ. Γιαννακού - Λεπίδα (Θεσ)νίκης), άφησε το σκληρό παιχνίδι του Εθνικού μη εφαρμόζοντας τον πειθαρχικό έλεγχο με τις 2λεπτες.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (Χριστοδουλίδης): Κουρουτζίδου, Τσιολαρίδου, Ζουμπουλίδου, Παπάσοβα, Βασιλειάδου 11, Καρύδη 1, Καραγκιοζίδη 6, Φραγκούδη, Μπαράκου, Μπάκου 6, Μελισσοπούλου, Μπαρουξάκη 1, Ξανθοπούλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Μανές): Λογοθέτη, Καραπορναλίδου Π., Μπέζουλα 3, Χαλβατζή 1, Καραπαναγιωτίδου 8, Καραπορναλίδου Μ. 13, Λότσιου, Ρόμπη, Ταρνανίδου 1, Τσιμπερδώνη, Γάτα, Γκουντιου, Σουλίου, Βαχτσεβάνου.

*** Πολύ καλή ήταν η κερκίδα που δημιούργησαν οι Ξανθιώτες με πρωταγωνιστές την ανδρική ομάδα αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν τους άφησε με ευχάριστα συναισθήματα.

*** Πάντως η σαμπάνια και η ανθοδέσμη για τον προπονητή που ετοίμασε η πρόεδρος του Συλλόγου Κα Σοφία Καραγιαννίδου θα ανοιχθεί στην Κατερίνη στα γενέθλια του προπονητή.

*** Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης με την ομάδα κορασίδων της Α.Ε.Π. και την ταμία κ. Σούλα Καλδαρίδου αναχώρησαν για την Κατερίνη όπου από σήμερα πέφτουν στην μάχη του πανελληνίου πρωταθλήματος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΜΥΝΤΑΣ

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

20-25

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

20-23

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΣ

25-27

ΑΡΗΣ Θ.

ΦΙΛΩΤΑΣ

33-31

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

( ΤΕΛΙΚΗ)

1

ΑΡΗΣ Θ.

25

2

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

18

3

ΕΘΝΙΚΟΣ

18

4

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

16

5

ΦΙΛΩΤΑΣ

12

6

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

11

7

ΑΜΥΝΤΑΣ

8

8

ΑΡΙΩΝ

3

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620