Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Επιτυχημένο και το 2ο τουρνουά Μίνι Χάντμπολ 5Χ5 Δημοτικών σχολείων που διοργάνωσε η Ακαδημία της Α.Ε. Ποντίων.

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Το ποιόν ενός συλλόγου φαίνεται από την Ακαδημία του. Η Α.Ε. Ποντίων Ξάνθης εκτός των δύο τμημάτων της που αγωνίζονται σε Εθνικές κατηγορίες καμαρώνει και για την Ακαδημία της που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά Μίνι Χάντμπολ 5Χ5 Δημοτικών σχολείων.

Συμμετείχαν περίπου 230 αγόρια και κορίτσια χωρισμένα σε 30 ομάδες και διαγωνίσθηκαν για τέσσερις ώρες στο Δ.Α.Κ. το Σάββατο το πρωί. Ανάμεσα στους θεατές βρέθηκαν και αρκετοί γονείς δείγμα της σοβαρής δουλειάς που κάνει η πρότυπη Ακαδημία Χαντμπολ της πόλης μας.

Βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτες ομάδες (συνολικά έξι) με μετάλλια, ενώ όλα τα παιδιά επιβραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους με αναμνηστικά δώρα. Τις βραβεύσεις έκαναν η πρόεδρος του συλλόγου κα Σοφία Καραγιαννίδου και το μέλος του Δ.Σ. και Διευθυντής του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, κ. Βαγγέλης Μπάτζιος.

ΝΙΚΗΤΕΣ

Στα κορίτσια: 1) Άτακτες, 2) Ασπίδα, 3) Hi – seven.

Στα αγόρια: 1) Yang – Boys, 2) Αλάνια, 3)

Εμείς να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της Ακαδημίας για τα αγόρια τον Θεόδωρο Βαφειάδη και για τα κορίτσια τον Τριαντάφυλλο Χριστοδουλίδη καθώς και τους συνεργάτες τους Νίκο Πατσατζή, Μάνο Πετρίδη, Σαββίδη Γιώργο, Βασιλειάδου Στέλλα και Νατάσα Μπαράκου που μόχθησαν για την επιτυχία του 2ου τουρνουά Μίνι Χάντμπολ 5Χ5 Δημοτικών σχολείων.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και την βοήθεια των αθλητών/ αθλητριών Πετριάδου, Μπάκου, Ρουμελιώτη, Ελευθεριάδη, Καϊκη και του Βύρων Βασιλειάδη.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620