Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Επιστολή Αντιπροέδρου ΤΑΚ ΞΑΝΘΗ Α.Σ. Νίκου Νικολόπουλου

Κύριε Διευθυντά,

Στην στήλη σας, την 15 Σεπτέμβρη γίνεται αναφορά για την ομάδα μπάσκετ της Ξάνθης σχετικά με τα των προπονητών και για τον προηγούμενο κ. Σουλιώτη αλλά και για τον παραιτηθέντα κ. Μαγκώτσιο.

Επειδή σε αυτά αναφέρεται το όνομά μου και προς αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελα να σας επισημάνω κάποια πράγματα.

Σχετικά με τον κ. Σουλιώτη:

Η διοίκηση του ΤΑΚ Ξάνθη Α.Σ. πρότεινε στον κ. Σουλιώτη συνέχιση της συνεργασίας μας για ένα ακόμη χρόνο. Αυτός πρότεινε κάποιους όρους τους οποίους η διοίκηση δεν δέχθηκε και πρότεινε στον κ. Σουλιώτη συνέχιση της συνεργασίας μας με τους όρους της προηγούμενης χρονιάς. Ο κ. Σουλιώτης δεν τους δέχθηκε και έτσι αποχώρησε από την ομάδα.

Όπως γίνεται αντιληπτό δεν τον διώξαμε, απλά αυτός έκρινε ότι δεν τον συμφέρει να δουλέψει με εκείνους τους όρους τους οποίους είχε αποδεχθεί την προηγούμενη χρονιά.

Άλλωστε εγώ προσωπικά θεωρούσα τον κ. Σουλιώτη αναγκαίο στην ομάδα, γι’ αυτό – αν δεν το γνωρίζετε - αργότερα, του πρότεινα πάλι να ενταχθεί στο προπονητικό δυναμικό της ομάδας μας, πράγμα που το αρνήθηκε δύο φορές.

Τώρα, σχετικά με την πρόσληψη και την μετέπειτα παραίτηση του κ. Μαγκώτσιου:

Πριν προσληφθεί ο κ. Μαγκώτσιος εγώ που είχα επιφορτιστεί τις ενέργειες για ανεύρεση προπονητή ήρθα σε επαφή με αρκετούς προπονητές τα ονόματα των οποίων είναι γνωστά στους συνεργάτες μου στην διοίκηση, οι οποίοι όλοι αρνήθηκαν (τα ονόματα είναι στην διάθεσή σας). Έτσι καταλήξαμε στον κ. Μαγκώτσιο μετά από σύμφωνη γνώμη και των άλλων, γνωρίζοντας αρκετά πράγματα γι’ αυτόν αλλά ευελπιστούσαμε σε μία καλή νέα συνεργασία.

Ο κ. Μαγκώτσιος ερχόμενος στην Ξάνθη είχε στην διάθεσή του πέντε παίκτες τους οποίους η ομάδα είχε συμφωνήσει και κράτησε στο δυναμικό της, τους τέσσερις Ξανθιώτες (Τσότσο, Κουτσογιάννη, Στεφανίδη, Βοϊβατόπουλο) και τον Καραγιώργη. Του προτείναμε να γίνουν 6 μεταγραφές για τις οποίες ήταν αποκλειστικός υπεύθυνος ο ίδιος, πρόταση την οποία αποδέχθηκε.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ως προς την λειτουργία του στην ομάδα και ως εκ τούτου δεν ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, όπως δήλωσε.

Όλα όσα διαδίδει είναι ανάξια συζήτησης αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερα και το μόνο που κάνει είναι να επιβεβαιώνει τις φήμες αλλά και τα πιστεύω αυτών που τον γνωρίζουν καλύτερα και τον έχουν θέσει προπονητικά στο περιθώριο.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει ένα νέο προπονητή, τον κ. Ζαφειρούδη που πρέπει να τύχει της όποια καλύτερης βοήθειας από όλους μας, προκειμένου να πετύχει στο έργο του και τους στόχους της ομάδας, μη δίνοντας την χαρά σε κάποιους που με τα λεγόμενά τους ή με τις πράξεις του προσπαθούν να την βλάψουν.

Ακόμη υπάρχουν πολλά στα οποία μπορώ να αναφερθώ αλλά δεν είναι αυτής της στιγμής.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας επισημάνω ότι ανεξάρτητα ποιος ενεργεί εκ μέρους της ομάδας και όπως και αν λέγετε αυτός, είτε Νικολόπουλος, είτε Σταυρακάρας, είτε Πούλιος κτλ. πάντα υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων και κανείς δεν παίρνει πρωτοβουλίες αυτοβούλως στην ομάδα αυτή.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Νίκος Νικολόπουλος

Αντιπρόεδρος

ΤΑΚ ΞΑΝΘΗ Α.Σ.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620