Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Απριλίου 2006, στην αίθουσα «Λίλιαν Βουδούρη», μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση που οργάνωσε η Ν.Ε.Λ.Ε. Ξάνθης για τα Τμήματα μάθησης των κατοίκων του Δροσερού με τη στήριξη του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάγνωση χαιρετισμού της Προέδρου του Δ.Σ. κας. Βιργινίας Τσουδερού από τον διευθυντή του Ιδρύματος. Κατόπιν παίρνοντας το λόγο η κ. Κλεοπάτρα Πεταλά υπεύθυνη της Ν.Ε.Λ.Ε. ανέλυσε τους στόχους των δράσεων στο Δροσερό προχωρώντας και σε μια συνολική αποτίμηση των αποτελεσμάτων των προγραμμάτων του Α΄ εξαμήνου του 2006.

Οι υπεύθυνοι των παραπάνω προγραμμάτων, Κυκλοφοριακής Αγωγής Ανθυπαστυνόμος κ. Μπαλέστραβος, Αγωγής Υγείας κα. Χαρανά, Εκμάθησης Μουσικών Οργάνων κ. Αβραμίδης και Θεάτρου κ. Μπότσιος προχώρησαν σε αναφορές για τις δράσεις των προγραμμάτων και κατέθεσαν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους.

Ακολούθησε θεατρική παράσταση- διασκευή της «ΕΙΡΗΝΗΣ» του Αριστοφάνη από τους μικρούς και πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς από το Δροσερό που ενθουσίασε αλλά και συγκίνησε το πολυπληθές κοινό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, η αντιδήμαρχος κα. Α.Τζόλα, η υπεύθυνη Τουριστικής Προβολής της Νομαρχίας Ξάνθης κα. Π. Στάντσιου και ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ι. Χριστοφορίδης.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620