Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΞ

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Απόλλων Διομήδειας, όπου μέρα με την μέρα η ομάδα βρίσκει τον καλό της ε αυτό και παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σύνολο με πολλές υποσχέσεις για τον μέλλον.

Προβλήματα τραυματισμού δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον προπονητή της ομάδας Φόρη Καλτσίδη. Το μόνο πρόβλήμα που υφίσταται ακόμη στην ομάδα είναι οι στρατεύσιμοι αφού δεν μπόρεσε να εξασφαλιστούν οι άδειες για όλους τους παίκτες προκειμένου να είναι κοντά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Η αναβολή του κυπέλλου επέφερε αναστάτωση όχι μόνο στον Απόλλωνα αλλά σε όλα τα σωματεία του νομού μας. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει η πρώτη φάση του Κυπέλλου σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, ωστόσο με μία ξαφνική ανακοίνωση η ΕΠΣ Ξάνθης ανέβαλε όλους τους προγραμματισμένους αγώνες αφού μερικά γήπεδα κρίθηκαν ακατάλληλα με τους νέους κανονισμούς και το ραντεβού δόθηκε για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Έτσι ο προπονητής της ομάδας με τους συνεργάτες του έκλεισαν για το Σάββατο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του ΑΠΟΞ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17:30 και θα γίνει στο γήπεδο της Γενησέας, στην φυσική έδρα του Απόλλωνα για την φετινή σεζόν.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620