Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: 1-0

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

-Με το δεξί ξεκίνησε ο Απόλλων Διομηδείας τις εμφανίσεις στην Δ’ Εθνική Κατηγορία αφού επιβλήθηκε με 1-0 επί του Απόλλων Παραλιμνίου

-Το γκολ για τους γηπεδούχος πέτυχε ο Καραμπατζάκης στο 39 λεπτό με φοβερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή

Ιδανικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα για τον Απόλλων Διομηδείας στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα του Φόρη Καλτσίδη με φοβερή κυκλοφορία της μπάλας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού επιβλήθηκε με 1-0 επί του Απόλλων Παραλιμνίου και στάθηκε αρκετά άτυχη σε φάσεις που θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν καθόλου στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη δημιούργησαν κάποιες φάσεις χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Απόλλων Διομηδείας μπήκε δυνατά στο αγωνιστικό χώρο και μπροστά στο θερμόαιμο κοινό του θα έπρεπε να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση και να συνοδευτεί με την νίκη. Η καλή κυκλοφορία της μπάλας σε όλα τα μήκη του γηπέδου απόσυντόνισε του φιλοξενούμενους και το γκολ ήταν θέμα χρόνου για να έρθει για τους γηπεδούχος. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη μπροστά στην εστία του Δημητρίου αλλά το γκολ αργούσε να έρθει. Οι παίκτες της Διομήδειας δεν το βάζανε κάτω και στο 33’ σε καθαρή ανατροπή του Καραμπατζάκη στην μεγάλη περιοχή ο Διαιτητής έδειξε να συνεχίσει το παιχνίδι ενώ ο παίκτης των γηπεδούχων ήταν τραυματισμένος ανήμπορος να συνεχίσει τον αγώνα. Πάλι όμως οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να πιέζουν την αντίπαλη άμυνα. Φτάνοντας στο 39 λεπτό ο Καραμπατζάκης πήρε την μπάλα από τον Λεοντίδη στο κέντρο του γηπέδου, την πέρασε κάτω από τα πόδια του Κώττα και με φοβερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και δεξιά έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Δημητρίου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, βγήκαν μπροστά και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορούν να πετύχουν κάτι το ιδιαίτερο. Η καλύτερη στιγμή σημειώθηκε στο 51’ όπου η κεφαλιά του Αγγελακά βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαυρίδη και στην συνέχεια απομακρύνθηκε η μπάλα από τον Γιουβανέζα. Ωστόσο οι παίκτες της Διομήδειας είχαν την κατοχή της μπάλας και αρκετές φορές απείλησαν την εστία του Δημητρίου χωρίς όμως να πετύχουν κάποιο τέρμα.

ΦΑΣΕΙΣ:

11’ Άψογός συνδυασμός μεταξύ Γιαπουτζή – Λεοντίδη, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Δημητρίου.

23’ Σουτ του Κων/δη Κ. η μπάλα άλλαξε πορεία παίρνοντας ύψος και κατέληξε στα χέρια του Δημητρίου.

32’ Εκτέλεση φάουλ του Κων/δη Κ. από το κέντρο της μεγάλης περιοχής και έξω από αυτήν, η μπάλα έφτασε στον Καραμπατζάκη, η κεφαλιά του τελευταίου έξυσε την δεξιά κάθετο δοκό του Δημητρίου και πέρασε άουτ.

33’ Ο Καραμπατζάκης ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, σε θέση που ήταν να πετύχει γκολ. Ο διαιτητής του παιχνιδιού έδειξε να συνεχίσει το παιχνίδι ενώ ο παίκτης ήταν τραυματισμένος στο αγωνιστικό χώρο και οι διαμαρτυρίες για πέναλτι ήταν εντονότατες.

35’ Πανέμορφη σέντρα του Γιουβανέζα από τα δεξιά, ο Λεοντίδης σε κενή εστία δεν μπόρεσε να πλασάρει την μπάλα με αποτέλεσμα να απομακρύνουν οι φιλοξενούμενοι.

36’ Φοβερή σέντρα του Πουτακίδη προς τον Γιαπουτζή, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι από τον Δημητρίου αλλά ο πορτιέρο του Παραλιμνίου πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια.

39’ Ο Καραμπατζάκης πήρε στην μπάλα από τον Λεοντίδη στο κέντρο του γηπέδου, την πέρασε κάτω από τα πόδια του Κώττα και με φοβερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και δεξιά από αυτήν έστειλε την μπάλα σο δεξί παραθυράκι του Δημητρίου.

44’ Σουτ του Καραμπατζάκη από τα αριστερά, η μπάλα λίγο έξω από την αριστερή δοκό του Δημητρίου.

51’ Εκτέλεση κόρνερ για το Παραλίμνη από τα δεξιά, στην μικρή περιοχή πηρε την κεφαλιά ο Αγγελακάς αλλά η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαυρίδη και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τον Γιουβανέζα.

54’ Φοβερό άνοιγμα της μπάλας από τον Κών/δη Κ. προς τον Καραμπατζάκη ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι από τον Δημητρίου αλλά το σουτ του έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

74’ Ο Γαλακτερός έκανε την σέντρα από τα αριστερά η κεφαλιά του Αγγελακά πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαυρίδη.

85’ Πλάσε του Κανδυλά με τα πόδια απομάκρυνε την μπάλα ο Μαυρίδης.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 3’ Καλογιάννης, 26’ Κώττας, 41’ Μαντζώλας, 68’ Μακράκης, 90’ Πουτακίδης Γ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Μαυρίδης 8, Σπυριάδης 8, Μπαμπανέλος 9, Μακράκης 9, Νεοφυτίδης 7, Πουτακίδης 8, Γιουβανέζας 7, Λεοντίδης Ι. 7, Καραμπατζάκης 9 (82’ Κών/δης Στρ. 7), Γιαπουτζής 7 (72’ Σιδεράς 7), Κών/δης Κ. 7 (54’ Μιχαηλίδης 7).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Δημητρίου 7, Χατζής 7, Κοκκάλας 7 (65’ Ηλιόπουλος 7 ), Μαντζώλας 7, Κώττας 7 (46’ Τυχάλας 7), Αγγελακάς 9, Κεραμάρης 8, Καλογιάννης 8 (78’ Κανδυλάς 7), Δάπκας 8, Γαλακτερός 8, Παπαγεωργίου 7.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαραλαμπίδης Ν. με βοηθούς τους Κουζινόπουλο Δ. και Τερετίδη Φ. όλοι από το Σύνδεσμο διαιτητών Καβάλας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620