Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Απριλίου 2006, στην αίθουσα «Λίλιαν Βουδούρη» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση που οργάνωσαν το 1ο Ενιαίο Λύκειο Ξάνθης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος των Φίλων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, για την απονομή των βραβείων του μαθητικού διαγωνισμού που διοργανώθηκε με θέμα: «Το πνευματικό έργο της Ξανθιώτισσας λογοτέχνιδος

Κατίνας Βέικου-Σεραμέτη».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς από το Διευθυντή Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Α. Μόσχου, το Διευθυντή του 1ου Ενιαίου Λυκείου κ. Γ. Παπαδόπουλο και της εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κας. Γ. Ανδρέου, συνεχίστηκε με την απονομή βραβείων και επαίνων στους μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό και έκλεισε με την διάλεξη του προσκεκλημένου ομότιμου καθηγητή Κλασσικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Φάνη Κακριδή με θέμα: «Νησιά και Άνθρωποι».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος κ. Θ. Καλαϊτζής , ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Δ. Παναγιωτάκης, ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης κ. Κομνηνός, ο Διευθυντής Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Α. Μόσχου, ο Σχολικός σύμβουλος Φιλολόγων κ. Μ. Μαλαμίδης, ο εκπρόσωπος του Δ΄ Σώματος Στρατού Ταγματάρχης κ. Πανούσης και πλήθος κόσμου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί για την ευγενική τους στήριξη τον κ. Ν. Μπόντιο και την εταιρεία Αφοι Παμπόρη.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620