Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: 1-0

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

-Άδικη η διαιτησία του Καβαλιώτη διαιτητή σε βάρος του Απόλλων Διομηδείας

Για άλλη μία φορά έφυγε με την πικρή και άδικη γεύση της ήττας ο Απόλλων Διομηδείας από το Παραλίμνη. Στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον τοπικό Απόλλωνα Παραλιμνίου ηττήθηκε με 1-0 σε ένα γκολ που σημειώθηκε από αμφισβητούμενη θέση οφσαίντ. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν ουσιαστικά να απειλήσουν την εστία του Μαυρίδη παρότι ο διαιτητής τους ευνόησε σε πολλές φάσεις. Αντίθετα οι άνθρωποι της Διομήδειας είχαν τεράστια παράπονα από την διαιτησία του Καβαλιώτη διαιτητή και ουκ ολίγες φορές διαμαρτύρονταν δικαιολογημένα για τα αψυχολόγητα σφυρίγματα του.

Από πλευράς θεάματος οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο μέρος με τον Απόλλωνα Διομήδειας να είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και από καθαρά θέμα τύχης δεν μπόρεσαν να πετύχουν τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης.

-Ακολουθεί το προγραμματισμένο ρεπό για την Διομήδεια ενώ την άλλη Τετάρτη θα ταξιδέψει στην Θάσο για να αντιμετωπίσει τον Θεαγένη

Την επόμενη εβδομάδα ο Απόλλων Διομήδειας έχει το καθορισμένο του ρεπό και την επόμενη Τετάρτη θα ταξιδέψει στην Θάσο για να αντιμετωπίσει τον Θεαγένη στο αναβληθέν παιχνίδι.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620