Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: 0-0

ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

-Τραγικά λάθη του Διαιτητή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη διαμαρτυρία των γηπεδούχων

Ένα μέτριο παιχνίδι έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Γενησέας ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Πανδραμαϊκό. Πρωταγωνιστής του αγώνα μπορεί να χαρακτηριστεί ο ρέφερι του παιχνιδιού που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την άγνοια του στα σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων χωρίς να υποδεικνύει ούτε καν τα φάουλ παρότι έπρεπε πολύ παίκτες να αντικρίσουν τουλάχιστον την κίτρινη κάρτα.. Σε αντίθεση με τα φάουλ των γηπεδούχων που σφυρίζονταν αμέσως και χωρίς κανένα απολύτως δισταγμό έβγαζε την κίτρινη κάρτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι έξη κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν οι γηπεδούχοι σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που πήραν μόνο μία και αυτή μετά από έντονες διαμαρτυρίες.

Στο καθαρά αγωνιστικό χώρο, έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους χωρίς ο διαιτητής να προσπαθήσει να σταματήσει αυτή την εικόνα που βλέπαμε. Οι δυο ομάδες δεν ξεπέρασαν την μετριότητα παρότι ο Απόλλων θα μπορούσε να πάρει την νίκη αφού ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Γενικότερα οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο χωρίς όμως να έχουν αποτελεσματικότητα στις όποιες φάσεις που δημιουργούσαν μπροστά στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αγχωμένοι από την αρχή και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο καθώς το παιχνίδι τους ήταν καταστροφικό και προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι χωρίς να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη ο Απόλλων είχε πιο κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει την νίκη εάν οι παίκτες του ήταν πιο αποτελεσματικοί στην ολοκλήρωση των φάσεων.

ΦΑΣΕΙΣ:

10’ και 14’ Δυνατά σουτ του Κων/δη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Κύρκου.

16’ Σέντρα του Κών/δη από τα αριστερά και από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η κεφαλιά του Πουτακίδη πέρασε σύρριζα έξω από το αριστερό δοκάρι του Κύρκου.

33’ Δυνατό σουτ του Αριτογλίδη από την μεγάλη περιοχή όμως το σουτ του εξουδετερώθηκε σε κόρνερ από τον Μαυρίδη.

35’ Ο Αριτογλίδης βρέθηκε απέναντι από τον Μαυρίδη από αμφισβητούμενη θέση όμως το πλασέ του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Απόλλωνα.

36’ Εκτέλεση φάουλ από τον Πουτακίδη, που πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και με δυσκολία απομάκρυνε την μπάλα ο Κύρκος με τις άκρες των δαχτύλων του.

50’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Κωταϊδη από τα δεξιά, η κεφαλιά του Σαμαρά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μαυρίδη και πέρασε άουτ.

75’ Ο Γιουβανέζας έστρωσε την μπάλα στον Γιαπουτζή, ο τελευταίος έκανε το δυνατό σουτ από το κέντρο της μεγάλης περιοχής αλλά ο Κύρκος με γροθιές απομάκρυνε την μπάλα σε πλάγιο άουτ.

81’ Ο Κων/δης έδωσε την μπάλα στον αμαρκάριστο Πουτακίδη στην μεγάλη περιοχή όμως το σουτ του τελευταίου κόντραρε σε πόδια των φιλοξενούμενων και με δυσκολία ο Κύρκος έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

88’ Ο Λεοντίδης Ι. έκανε το δυνατό σουτ από το κέντρο της μεγάλης περιοχής και έξω από αυτήν σε κόρνερ απομάκρυνε ο Κύρκος.

90’ Ο Γιαπουτζής βρέθηκε στα δεξιά της μεγάλης περιοχής και με δυνατό ξαφνικό σουτ έστειλε την μπάλα εξωτερικά των διχτύων του Κύρκου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 30’ Γιουβανέζας, 40’ Καραμπατζάκης, 67’ Νεοφυτίδης, 70’ Χράλογλου, 81’ Κων/δης, 83’ Ακριτίδης, 90’ Γιαπουτζής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Μαυρίδης 8, Λεοντίδης Ηλ. 8 (72’ Γιαγκάζογλου 7), Νεοφυτίδης 8, Μπαμπανέλος 7, Μακράκης 9, Πουτακίδης Γ.9, Γιουβανέζας 8, Λεοντίδης Ι. 7, Καραμπατζάκης 7 (51’ Γιαπουτζής 8), Μιχαηλίδης 7 (66’ Χράλογλου 7), Κών/δης Κ. 7.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κύρκος 8, Κιάκος 7 (83’ Ακριτίδης 7), Αλμανίδης 7, Φουντουκίδης 7, Αλεξίου 7, Κωταϊδης 7 (76’ Χατζησωτηριάδης 7), Σαμαράς 9, Άντζας 8, Αριτογλίδης 8, Λαμπάκης 7, Παραπέρογλου7 (89’ Καρανικόλας 6).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μερκενίδης (Θεσ/νίκης)

ΒΟΗΘΟΙ: Παύλου - Λυγκοβανλής (Θεσ/νίκης)

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620